reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Witam dziewczyny z rana i życzę miłego dnia :-)
Margotko dlaczego jeszcze nie wpisałaś temperatury????
Ja to myślę, że dzisiaj piątek a to dopiero czwartek :-p
Dzisiaj zaczynają mnie jajniki pobolewać może owulka się szykuje :-D
Agacynda to super, że zadowolona jesteś z wizyty :-D
Myniu ja nosze rozmiar 80E, ale wydaje mi się, że mam źle dobrany muszę się zmobilizować i pomierzyć ;-)
Nie pamiętam komu jeszcze miałam odpisać :confused:

Czesc dziewczynki ;)
jesli chodzi o wynik meza to powiem wam jutro wiadomosc jak ginek obejrzy wynik.

do przyszlego roku z mezem staramy sie jeszcze naturalnie a od nowego roku ruszamy z inseminacja.
chcialabym jednak by do stycznia udalo mi sie zajsc w ciaze naturalnie. fakt faktem zaczelam nowy cykl ale nie licze na cuda.

margotko jak dziisiaj temperatura?? Wszyscy czekaja:D

Ja na chwilke,własnie podejrzec temperature margotki,a tu zero nowych danych:D Lece zaraz na badania,zakupy a na koncu kino:D Zajrze jesli wroce w formie:D

pozdrawiam:*

Agnieszka widze ze juz 12 tydzien zaczynacie:D Rosnijcie zdrowo!

No to Sihaya do dzieła, zrób nastrój świece dobre jedzonko wino...Ja to strasznie się wnerwiam jak mi owulacja wypada w środku tygodnia, powinna zawsze być w weekend. Bo w tygodniu człowiek zawsze zaganiany i jakoś nie ma takiego nastroju jak trzeba.

Bzibzioczku no niestety nie poukładało nam się wczoraj starankowo za bardzo, ale nie będę się nad tm rozwodzić... tak jak piszesz, owulka zawsze powinna być w weekend!

Oj dziewuszki, moja wstrętna menda figlowa skasowała mi 3 razy długalki post a za 4 razem zamknął mi w ogóle BB...
Sihaya lecę 23 października i już przebieram nóżkami, rączki zacieram i w ogóle jestem cała napalona:) Musze wam wyznać, że od 3 dni tak mi się chce seksu, że nie wiem co ja z tym zrobię :rofl2::-D
Sihaya, pracujcie nad małym Sihaykiem:) a w ogóle to mam przeczucie, że się uda w tym cyklu właśnie Tobie.

:* w takim razie Myniu nie dziękuję póki co żeby nie zapeszać;) i oby sprawdziły się Twoje przeczucia! ja nie mam nic przeciw temu:)
u mnie najwyraźniej owulka była wczoraj, dziś już temp ładnie podskoczyła i teraz czekamy na dalsze wzloty;) Obserwacja cyklu - enpr.pl
do tego od wczoraj tak potwornie bolą mnie piersi, jakbym miała jutro @ dostać:/ nie wiem z jakiej to okazji...

...i chyba muszę zacząć magnez i potas łykać bo coś mnie ostatnio skurcze łapią w nogach:/ i to one wczoraj zaburzyły nam wieczór:/ uhhhh:/

reklama
Margotka a mówiłyśmy to nie chciałaś nas słuchać!!:p gratuluję kochana!!!!!!:) super wiadomość o poranku:)

...do tego u mnie ciepło, ładna pogoda, okno otwarte na oścież, ptaszki śpiewają... no piękny początek dnia:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry