reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
hej

ja dziś po wizycie Genka ma się dobrze, krwiaczek się zmniejszył i mogę normalnie funkcjonować choć mam się oszczędzać

Mynia ja też kiedyś myślałam tak jak większość kobiet że mam rozmia 80b a okazało się, że mam 75C/D

...i ja przyłączę się do debaty biustowej;) w pełni zgadzam się z Mynią, że większość kobiet ma nieprawidłowo dobrany biustonosz.... przykładem i ja byłam - zanim zaczęłam czytać i dokształcać się w temacie nosiłam 70/75B - słynny standard... a teraz "po odrobieniu lekcji" zeszłam na obwodzie, natomiast miseczka urosła i tym sposobem nosze 60D lub 65C, to się nazywa zmiana:)

... dziś chyba owulka u mnie nadciągnęła... tempka spadła maksymalnie, lekkie kłucie jajnika się pojawiło, wczoraj już było białko, mąż rozradowany staraniami, hehe... no ciekawe jak się skończy ten cykl.... &&&&&&

Myniu to teraz bilet w garść, bieliznę w walizkę i heja do S.:) oj się będzie działo;) a kiedy lecisz? bo mi jakoś umknęło....

Margotko ja bez ustanku trzymam za Ciebie kciuki kochana!!

Pianka pięknie wyglądacie:) i Ty i dzidzia:)

Domik już 5 miesiąc!!! aż się wierzyć nie chce, że tak szybko to minęło... wow!! to teraz już z górki poleci i nawet się nie obejrzymy jak na porodówce będziesz leżeć:)

Jillka, fajnie, że też jesteś biuściasta:) Bo bałam się, że jak dziewczyny nie znaja tematu to będą się śmiały z HH:) właśnie przejrzałam moje sklepy i nie mają nic w moim rozmiarze fajnego... cholerka...

Myniu, a spoglądałaś na Melissę ? Kiedyś się tam zaopatrywałam, a teraz w Garsonii. Może coś fajnego sobie upatrzysz?

Margotko, trzymam paluchy za tempkę:)

A właśnie - byłam wczoraj u Gina - powiedziałam o swoich plamieniach przed miesiączką - powiedziała mi o niewydolności ciałka żółtego, więc teraz świruję i zaczytuję w necie, co to jak to .... Mam zalecone badania hormonów, które mam zrobić w 2 lub 3 dniu cyklu.
Dziewczyny, czy któraś z Was ma lub miała tę niewydolność ciałka żółtego ? Groźne to ? :eek:
Bardzo pozdrawiam !

Ostatnia edycja:
Jillka z tego co się orientuję, to na niewydolność ciałka żółtego łyka się po prostu progesteron:) tak, żeby wypełnić braki, których niezaspokaja ciałko żółte właśnie i ot cała historia:) nic strasznego, dobrze jednak, że masz diagnozę, bo przy fasolince mogłyby być problemy przy niedoborze progesteronu (wtedy są problemy z zagnieżdżeniem itp. )

Zonqa dobrze, że z fasolką wszystko ok i krwiaczek się zmniejsza :) Mimo to, odpoczywaj dużo i się nie przepracowuj :)
Ja też noszę to słynne 75B to pewnie też mi coś innego by wyszło, ehh aż muszę z ciekawości się pomierzyć :tak:
Jillka tak jak Sihaya Ci napisała, na to bierze się progesteron i wszystko się ładnie normuje :)
Sihaya owocnych staranek :)

reklama
Cześć dziewuszki :-)

Ja dopiero kompa dorwałam, miałam dziś mega zabiegany dzień, zrobiłam ponad 150km, złapała mnie policja, dostałam mandat za prędkość (przekroczenie o 45km/h powinnam dostać 500zł i 10pkt ale pan policjant był tak miły i tak fajnie nam się rozmawiało, ze dostałam tylko 100zł i 2pkt za jak to napisał na mandacie: nie zapięcie pasów :-D) rany udało mi się normalnie jak ślepej kurze ziarno :-) Ale za to miałam dziś owocny dzień w pracy tzn. dużo klientów było więc troszkę kasy wpadnie ;-) U mnie tempka zamiast w górę to w dół, z ciekawości zmierzyłam popołudniu i było 37.66 ale ten wynik to niewiarygodny jest więc go olewam ...

Pianko piękny brzusio, a lokator cudowny :-)

Margotko zatestuj nam tu koniecznie w dniu @, trzymam mocno kciukasy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry