reklama

Staranka od stycznia 2012.

O ja to się nie zgodzę co do tego, że z szafirem mało zaręczynowy bo właśnie z szafirem mam i sześcioma brylancikami, mój mąż sam sobie wymyślił jak ma wyglądać ja nawet nie wiedziałam, że się oświadczy. Bo on zawsze dosyć sceptycznie był do ślubu nastawiony w sumie to sobie nawet myślałam, że on to się nigdy nie oświadczy, a tu mi zrobił taką niespodziankę z pełnego zaskoczenia. No i zamówił mi taki pierścionek podobny do tego co parę lat wcześniej widzieliśmy we florencji na moście złotników i strasznie mi się podobał, tylko ten we Florencji kosztował ponad 3000 euro, więc mój jest skromniejszy ale właśnie z szafirkiem.
I powiem Wam, że o takim chyba zawsze marzyłam i nigdzie takiego nie zobaczę:)

Ostatnia edycja:
reklama
Agacyndo No i przynajmniej konkretnie się zapytał! Jak facet, a nie jakaś pierdoła:-D
Mynia przejdź się do sklepu i przymierzaj, zobaczysz co ładnie wygląda na ręce

Dobranoc dziewczyny!

A to Ficria :) widać przeoczyłam bo m się nic nie kojarzy:)
Różniczko no mało romantycznie ale przynajmniej z pierścionkiem łatwo było :P
Agacynda a mi się podoba jak się A. Ciebie zapytał:) i Twój wybór też mi się podoba:)
jeszcze nie wiadomo czy nas się nie skończy na takim romantyzmie że ja będę mu wiozła pierścionek z Polski :P hihi Szwecja jest na prawdę nieziemsko droga...

Witam dziewczyny z rana :-)
Laluś ja po ciuchu trzymam kciuki, żeby ta tempka nie spadła :tak:
Dziewczyny ja w domu jak będę to Wam zrobię zdjęcie mojego pierścionka zaręczynowego (wybrał go mój mąż sam bez mojej pomocy) i obrączki, którą sama wymyśliłam :tak::-D dodam, że mam połączone białe i żółte złoto ;-)

Ficaria to udanych wakacji :tak: jak ja bym chciała polecieć na Majorkę :tak:
Różniczko trzymam tez kciuki po cichu za Ciebie żeby nie zapeszyć :tak: Ty moja wyrocznio :-p

reklama
Czarnooka u mnie co cykl się pnie w górę a później opada, a z tego cyklu nic nie będzie
Laluś ja bym się wstrzymała z testowaniem jeszcze z 3 dni :tak:, bo u mnie zawsze jest tak, że jak zatestuje to przychodzi @ :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry