reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Różniczko też brałam go pod uwagę :)
Właśnie te takie jakby nie domknięte pierścionki kojarzą mi się z symbolem nieskończoności a ja trochę zboczona na tym tle jestem...
Agacynda ja chyba jednak wybiorę żółte złoto chociaż białe bardziej mi się podoba ale już kiedyś pisałam Wam, że jakbym pierścionek wzięła w białym to i obrączki a widziałam u koleżanki białą obrączkę i wyglądała gorzej od moich srebrnych pierścionków... może ona jakąś taką dziwną ma tą obrączkę... bo jak oglądam na zdjęciach to mi się podobają białe...
A... i Steven chce żółtą... ewentualnie moglibyśmy jakieś łączone wybrać

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja się odmeldowuję. Do zobaczenia za tydzień, postaram się mierzyć tempkę, ale chyba nie będę mieć jak jej na bieżąco odnotowywać... Laptop za dużo waży żeby go brać w podróż samolotem, ale może się uda :)

Agacynda fajne te obrączki!
Mynia ja nie miałabym pojęcia co wybrać na Twoim miejscu!

Za to przypomniała mi się historia zaręczyn moich znajomych(obecnie byłych znajomych):
Poszli sobie na targi ślubne z ciekawości (byli parą ok. 3-4 miesiące) i w przypływie emocji pojechali (we wro)do outletu z biżuterią dziewczyna mierzyła wszystkie możliwe pierścionki i wzięli pierwszy, lepszy, który pasował:szok:

Ficaria udanego urlopu !!!

Różniczko super, moi znajomi też kupowali w takim outlecie we wro pierścionek :-) ale oświadczył się podczas jazdy samochodem. :D wysiadł, żeby sprawdzić czy coś z autem się nie stało i klęknął przed maską :-):-)

Tak tylko on nie klęknął, nie dał kwiatków, niczego takiego nie było...chłop mógł chociaż w tym sklepie coś wymyślić czy tam później...chociażby jak z tym kołem...:szok:a on nic! w ogóle to odniosłam wrażenie że go kobieta zmusiła do kupna tego pierścionka, no a potem ślubu:tak:

reklama
Ten najładniejszy Mynia.

Różniczko no i takie oświadczyny bywają... mnie się A zapytał ''wakacje czy pierścionek'' :D

a Ficaria chyba leci gdzieś na M... coś mi się Majorka kojarzy..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry