Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Chciałabym fasolkę ale z miesiąca na miesiąc ten wykres zaczyna bardziej wariować.![]()
Cześć dziewczyny
Agnieszko dopiero wpisałam temp bo na 6 mam do pracy więc z rana nie chce mi się logować
Temp troszkę w dół tylko....pojawiły się anomalie. Ok południa pojawiło się troszkę śluzu przezroczystego mało rozciągliwego z czerwonymi niteczkami i bolał brzuszek teraz znowu nawala jajnik ...ogłupiał mi ten cykl :-)
Także nic już nie mówię tylko zaciskam kciuki:-)Sailor działaj działaj kochanaja bardzo mocno Ci kibicuje
a oto domek mojej fasolki
Zobacz załącznik 504151
Bzibziok jak przez najbliższe dwa dni nie spadnie i nie przyjdzie @ to na pewno zatestuję! Tylko nie wiem jak Wam dam znać, ale coś wymyślę![]()

No jakby nie patrzeć to podobają mi się te
https://www.goldrun.pl/zareczyny/pierscionki-z-brylantami/id/658/927/2
https://www.goldrun.pl/zareczyny/brylanty-new!/id/954/1981/2
ABgold PIERŚCIONEK HIT żółte złoto 585 od zaraz!!! (2675997032) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. o ten fajny, tylko z jakimś brylantem czy cuśzamiast tej cyrkonii, poszukam zaraz, pewnie mają
Myniu podoba mi się ten za 891zł w białym złocie... Mmmm... podobny do mojego ;-)
Różniczko ładne obrączki. ja mam wybrane z Yes'a z kolekcji od mojego pierścionka zaręczynowego.
Złote obrączki Éternel (3597WK, 738FW - 44435) - Ślub - YES
A no i gratuluję studentko logistyki Jedziemy na Majorkę! Buziaki i do zobaczenia wkrótce!![]()
Trzymam kciuki żeby zmiana klimatu wpłynęła pozytywnie na Was i żebyście wrócili z pasażerem na gapę
Cześć DziewczynyZmierzyłam teraz temperaturę i wyszło 37 stopni... Szok! W tym cyklu jeszcze takiej nie miałam...

Witam z rana :-)
U mnie dziś tempka znowu w dół więc daję sobie spokój ...
Co do Twojej temperaturki to jeszcze za wcześnie na spadki przed @ więc tym bym się nawet nie przejmowała i nie nastawiała. Zobacz mi też temperatura zaczęła spadać w 23dc, a później zaczęła rosnąć od 26 dc, także proszę mi tu się nie załamywać niepotrzebnie! 
Sama nie wiem od czego 
Margotko ale u Ciebie tempka była o wiele wyższa, choć ja jestem z tych niskotemperaturowych raczej. Po południu jak mierzę od paru dni to jest zawsze 37.44 i nie wazne o której bym zmierzyła ;-)
Idę dziś po wynik progesteronu, ma być po 14.00 więc napiszę potem jak wyszedł ...
Poza tym od rana jakiegoś nerwa mamSama nie wiem od czego
![]()

Margotko, może powinnaś się zwolnić albo urlop wziąć, uważaj na siebie. Takie zapaszki moga być niebezpieczne.
Mi też najbardziej podoba się ten ostatni pierścionek chociaz w głowie mam całkiem inny... ale pewnie kosztowałby majątek... a my nie mamy za dużo kasy (a jak już mamy to wole przeznaczyć bardziej praktycznie na coś do mieszkania)