reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Isis nie mam pojęcia ogólnie to mam 26-28 dni cykle, tak więc albo wczoraj powinnam mieć okres albo jutro... i coś czuje , że jutro mnie zaleje, albo jeszcze dzisiaj :/
Uciekam po jakieś śniadanko ;) Za godzinkę będę :)

Ale miałam do nadrobienia :szok:

Chciałabym fasolkę ale z miesiąca na miesiąc ten wykres zaczyna bardziej wariować. :rofl2:

Cześć dziewczyny
Agnieszko dopiero wpisałam temp bo na 6 mam do pracy więc z rana nie chce mi się logować :-D
Temp troszkę w dół tylko....pojawiły się anomalie. Ok południa pojawiło się troszkę śluzu przezroczystego mało rozciągliwego z czerwonymi niteczkami i bolał brzuszek teraz znowu nawala jajnik ...:confused: ogłupiał mi ten cykl :-)

Sailorku u mnie też w tym cyklu ten mój wykres jakiś dziwny był, no i też miałam w śluzie niepłodnym już po owu takie jakby niteczki ciągnące się i bolał mnie brzuch i jajnik kłuł:tak: Także nic już nie mówię tylko zaciskam kciuki:-)

Sailor działaj działaj kochana :) ja bardzo mocno Ci kibicuje

a oto domek mojej fasolki
Zobacz załącznik 504151

Agnieszko
śliczny domek! Już się nie mogę doczekać kiedy u mnie zacznie być widać :)

Bzibziok jak przez najbliższe dwa dni nie spadnie i nie przyjdzie @ to na pewno zatestuję! Tylko nie wiem jak Wam dam znać, ale coś wymyślę:tak:

Różniczko wykres masz obiecujący :) Zaciskam kciuki i koniecznie musisz dać znać jak zatestujesz, bo my tu umrzemy z ciekawości:tak:

Myniu wszystkie piękne, ale ten ostatni podoba mi się najbardziej :)

Myniu podoba mi się ten za 891zł w białym złocie... Mmmm... podobny do mojego ;-)

Różniczko ładne obrączki. ja mam wybrane z Yes'a z kolekcji od mojego pierścionka zaręczynowego.
Złote obrączki Éternel (3597WK, 738FW - 44435) - Ślub - YES

Agacynda piękne te obrączki! Zakochałam się w nich :tak: A no i gratuluję studentko logistyki :) Udanego szkolenia! :)

Jedziemy na Majorkę! Buziaki i do zobaczenia wkrótce! :)

Ficaria udanych wakacji i wracaj z dobrymi wieściami:-D Trzymam kciuki żeby zmiana klimatu wpłynęła pozytywnie na Was i żebyście wrócili z pasażerem na gapę:-D

Cześć Dziewczyny :) Zmierzyłam teraz temperaturę i wyszło 37 stopni... Szok! W tym cyklu jeszcze takiej nie miałam...

Laluś tempka piękna, a test mógł Ci jeszcze zwyczajnie nie wyjść, poczekaj jeszcze kilka dni. Mi dzień po spodziewanej @ wyszła blada kreseczka na teście o czułości 10ml/ul więc pewnie na takim normalnym 25ml/ul nic by nie było widać jeszcze. Także trzymam kciuki!:tak:

Witam z rana :-)

U mnie dziś tempka znowu w dół więc daję sobie spokój ...

Isis widzę, że zdjęcie wstawiłaś w avatar :) Piękna z Ciebie kobieta:tak: Co do Twojej temperaturki to jeszcze za wcześnie na spadki przed @ więc tym bym się nawet nie przejmowała i nie nastawiała. Zobacz mi też temperatura zaczęła spadać w 23dc, a później zaczęła rosnąć od 26 dc, także proszę mi tu się nie załamywać niepotrzebnie! :)

Ja dziś zrobiłam trzeci i ostatni test, tym razem Quick Vue, żeby mieć na pamiątkę i mam piękne, równo zabarwione grube kreseczki :tak:

Kurcze u mnie od rana w pracy śmierdzi jakimś rozpuszczalnikiem, aż mi niedobrze i głowa mnie boli :/

Margotko ale u Ciebie tempka była o wiele wyższa, choć ja jestem z tych niskotemperaturowych raczej. Po południu jak mierzę od paru dni to jest zawsze 37.44 i nie wazne o której bym zmierzyła ;-)

Idę dziś po wynik progesteronu, ma być po 14.00 więc napiszę potem jak wyszedł ...
Poza tym od rana jakiegoś nerwa mam :wściekła/y: Sama nie wiem od czego :baffled:

Margotko, może powinnaś się zwolnić albo urlop wziąć, uważaj na siebie. Takie zapaszki moga być niebezpieczne.
Mi też najbardziej podoba się ten ostatni pierścionek chociaz w głowie mam całkiem inny... ale pewnie kosztowałby majątek... a my nie mamy za dużo kasy (a jak już mamy to wole przeznaczyć bardziej praktycznie na coś do mieszkania)

Margotko ale u Ciebie tempka była o wiele wyższa, choć ja jestem z tych niskotemperaturowych raczej. Po południu jak mierzę od paru dni to jest zawsze 37.44 i nie wazne o której bym zmierzyła ;-)

Idę dziś po wynik progesteronu, ma być po 14.00 więc napiszę potem jak wyszedł ...
Poza tym od rana jakiegoś nerwa mam :wściekła/y: Sama nie wiem od czego :baffled:

Isis na moją temperaturę nie masz co patrzeć pod tym kątem ile stopni, bo właśnie każdy ma inną ptc, ty masz zazwyczaj niższą tak jak mówisz więc to nie jest wyznacznik :) Powiem Ci, że ja też miałam nerwa :P I się zastanawiałam od czgo to, tak mnie wszystko i wszyscy irytowali, że aż się sama przeraziłam, a później się okazało, że to przez hormony ciążowe:-D
Daj znać jak wyniki :)

Margotko, może powinnaś się zwolnić albo urlop wziąć, uważaj na siebie. Takie zapaszki moga być niebezpieczne.
Mi też najbardziej podoba się ten ostatni pierścionek chociaz w głowie mam całkiem inny... ale pewnie kosztowałby majątek... a my nie mamy za dużo kasy (a jak już mamy to wole przeznaczyć bardziej praktycznie na coś do mieszkania)

Myniu tylko ja nie chcę żeby ktoś wiedział, że jestem w ciąży, a dziś mam jeszcze zebranie więc do domu mnie nie puszczą na pewno :/
Pochwalam Twoje myślenie co do pierścionka :) Ja też myślałam podobnie jak Ty :) I wcale nie żałuję :)

Cześć dziewczyny ! Dawno mnie nie było, bo mam teraz krótki urlop i jakoś tak mnie wszystko rozprasza, za dużo do zrobienia chyba :-)
Jak tam samopoczucie z rana, już po kawie?(względnie herbatce) Dobrego dnia

Myniu, piękne pierścioneczki - też lubię takie skromniejsze - są naj naj !

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry