reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
ło matko, ja się boje dentystów...
ja pracy póki co mam mało i siedzę w pierścionkach:) I znalazłam pierścionek z wyglądu bliski mojemu ideałowi ale nie jest z brylantami ani z diamentami... ale tak mi się podoba... :)
ZŁOTY PIERŚCIONEK ZARĘCZYNOWY Z CYRKONIAMI (2677881009) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jest skromny ale ta jego "skromność" jest ciut większa, bo ja nie mam szczuplutkich palców i takie maleństwo maleństwo choć bardziej mi się podoba ale obawiam się, że nie wyglądałoby dobrze na mej dłoni...
idealnie byłoby gdyby te cyrkonie wokół szafiru były małymi brylancikami :)

hejo:*
ale mam nerwa przed tą wizytą! mąż zamieniła się zmianami i jedzie ze mna zobaczyc bąbla. wczoraj wieczorem tłumaczył dzidzi jak ma nóżki rozkładac, zeby tatus zobaczył co tam jest:-D obiecał różowe albo niebieskie ubranko w zamian za pokazanie swojej tajemnicy:)

LALUŚ nie stesuj się tylko spokojne czekaj. mi te PEPINO nie wychodziły a w ciązy bylam. głowa do góry!
ISIS taki spadek to nie spadek:) trzeba byc dobrej myśli
MYNIA piękne te pierścionki! ja bym nie potrafiła się zdecydowac. pytałas co bym chciała miec i z rumieńcem na twarzy mówię ze dziewczynkę choc ważne żeby zdrowe było:) tak mi wstyd jakoś faworyzowac płec bo boje się że nie ucieszę się równomiernie z chłopca jak z dziewczynki:zawstydzona/y: wiem ze to głupie ale przez to moje głupie przeczucie ze babka bedzie. przeciez też z chłopca będę się cieszyc. oh...głupia ja:no::-( mogłyby byc bliźniaki i chłopak i dziewczynka i problemu by nie było!
PIANKA dzięki za przepowiednie różu:) zobaczymy co będzie. a Ty masz jakieś przeczucia?? u Ciebie jest Kalinka a podoba Ci sie teraz Alicja to dasz podobne imię Alina i będzie Kalinka i Alinka:-D tak mi sie jakos zrymowało i musiałam napisac:zawstydzona/y:
BZIBZIOK byłam na grzybkach ale chyba coś pomyliłaś bo ja blizej do Ciebie mam. z małopolski jestem. gdzie mi tam do Warszamy:szok:
MARGOTKA mąż nosi na rękach??

buziaki dla Was i trzymajcie kciuki koło 15-16. zdam relację napewno:)

O ja mam dokładnie taki
c_big1362909.jpg

hej kobietki

Myniu piękne pierścionki, mój mąż sam wybierał zaręczynowy trafił w mój gust potem wstawię zdjęcie :-)
Isis lepiej powiedz u dentysty ze mozesz być w ciąży czasami

a ja dzisiaj cały dzien u mamy siedzę i obiadku znowu nie muszę robić, kurcze jakaś opryszczka mi na wardze wyłazi

hejo:*
ale mam nerwa przed tą wizytą! mąż zamieniła się zmianami i jedzie ze mna zobaczyc bąbla. wczoraj wieczorem tłumaczył dzidzi jak ma nóżki rozkładac, zeby tatus zobaczył co tam jest:-D obiecał różowe albo niebieskie ubranko w zamian za pokazanie swojej tajemnicy:)

LALUŚ nie stesuj się tylko spokojne czekaj. mi te PEPINO nie wychodziły a w ciązy bylam. głowa do góry!
ISIS taki spadek to nie spadek:) trzeba byc dobrej myśli
MYNIA piękne te pierścionki! ja bym nie potrafiła się zdecydowac. pytałas co bym chciała miec i z rumieńcem na twarzy mówię ze dziewczynkę choc ważne żeby zdrowe było:) tak mi wstyd jakoś faworyzowac płec bo boje się że nie ucieszę się równomiernie z chłopca jak z dziewczynki:zawstydzona/y: wiem ze to głupie ale przez to moje głupie przeczucie ze babka bedzie. przeciez też z chłopca będę się cieszyc. oh...głupia ja:no::-( mogłyby byc bliźniaki i chłopak i dziewczynka i problemu by nie było!
PIANKA dzięki za przepowiednie różu:) zobaczymy co będzie. a Ty masz jakieś przeczucia?? u Ciebie jest Kalinka a podoba Ci sie teraz Alicja to dasz podobne imię Alina i będzie Kalinka i Alinka:-D tak mi sie jakos zrymowało i musiałam napisac:zawstydzona/y:
BZIBZIOK byłam na grzybkach ale chyba coś pomyliłaś bo ja blizej do Ciebie mam. z małopolski jestem. gdzie mi tam do Warszamy:szok:
MARGOTKA mąż nosi na rękach??

buziaki dla Was i trzymajcie kciuki koło 15-16. zdam relację napewno:)

Domik trzymam kciuki za wizytę i żeby dzieciątko się ukazało :)) Czekamy na późniejszą relację :)
Mąż dba, ale na rękach jeszcze nie nosi :) Martwi się jak mnie tylko coś zaboli i nic mi nie każe robić :)

Domiczku jesteś urocza z tymi swoimi rozterkami co do płci, normalnie aż bym Cię uściskała :)
Margotko, myślisz, że taki może być ten pierścionek? Mimo że bez brylantów? :) Dla mnie to bez różnicy w sumie, byle mi się podobał:) ale ja się nie znam czy to tak wypada:P
Koleżanka powiedziała mi kiedyś, że kobieta musi się cenić i że facet musi na nią wydać trochę pieniędzy, żeby wiedział, że zainwestował i nie chciał stracić tego co zainwestował... ale ja jej powiedziałam,że we mnie może inwestować coś innego niż pieniądze bo ja się za pieniądze nie sprzedaje...
...no ale może kobietom myślącym jak ona jest łatwiej w życiu...

reklama
Margotko śliczny, właśnie takie mi się podobają. Miodzio :) takie mi się podobają najbardziej i takie w stylu Agacyndowego:) ale tak jak pisałam na mojej dłoni taki z większym oczkiem będzie lepiej wyglądał...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry