Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
obiecał różowe albo niebieskie ubranko w zamian za pokazanie swojej tajemnicy
wiem ze to głupie ale przez to moje głupie przeczucie ze babka bedzie. przeciez też z chłopca będę się cieszyc. oh...głupia ja
:-( mogłyby byc bliźniaki i chłopak i dziewczynka i problemu by nie było!
tak mi sie jakos zrymowało i musiałam napisac

hejo:*
ale mam nerwa przed tą wizytą! mąż zamieniła się zmianami i jedzie ze mna zobaczyc bąbla. wczoraj wieczorem tłumaczył dzidzi jak ma nóżki rozkładac, zeby tatus zobaczył co tam jestobiecał różowe albo niebieskie ubranko w zamian za pokazanie swojej tajemnicy
LALUŚ nie stesuj się tylko spokojne czekaj. mi te PEPINO nie wychodziły a w ciązy bylam. głowa do góry!
ISIS taki spadek to nie spadektrzeba byc dobrej myśli
MYNIA piękne te pierścionki! ja bym nie potrafiła się zdecydowac. pytałas co bym chciała miec i z rumieńcem na twarzy mówię ze dziewczynkę choc ważne żeby zdrowe byłotak mi wstyd jakoś faworyzowac płec bo boje się że nie ucieszę się równomiernie z chłopca jak z dziewczynki
wiem ze to głupie ale przez to moje głupie przeczucie ze babka bedzie. przeciez też z chłopca będę się cieszyc. oh...głupia ja
:-( mogłyby byc bliźniaki i chłopak i dziewczynka i problemu by nie było!
PIANKA dzięki za przepowiednie różuzobaczymy co będzie. a Ty masz jakieś przeczucia?? u Ciebie jest Kalinka a podoba Ci sie teraz Alicja to dasz podobne imię Alina i będzie Kalinka i Alinka
tak mi sie jakos zrymowało i musiałam napisac
BZIBZIOK byłam na grzybkach ale chyba coś pomyliłaś bo ja blizej do Ciebie mam. z małopolski jestem. gdzie mi tam do Warszamy
MARGOTKA mąż nosi na rękach??
buziaki dla Was i trzymajcie kciuki koło 15-16. zdam relację napewno![]()