reklama

Staranka od stycznia 2012.

Margotko dziękuję :) Nawet do Twojego nicku jakoś najbardziej pasuje ten avatar :)
Asitko... ja wiem, że masz siebie dosyć... ja też mam siebie dosyć czasami :)główka do góry kochana bo tak jak Laluś dostaniesz ode mnie kopa :P Temperatura póki co idzie ładnie w górę - tylko się cieszyć i rączki zacierać :)

reklama
Cześć dziewczyny
Ja zasadniczo na chwilkę tylko bo muszę się brać za lepienie pierogów :-D
Byłam z rana u mojego pana dr. gin. Obejrzał wykres i stwierdził,że mam się udać na badanie progesteronu. Powiedział,że wynik mniej więcej powie czy jestem w 1 fazie cyklu czy w 2 fazie. Niestety usg nie było możliwe do zrobienia bo była na kasę chorych a nie prywatnie.

Myniu prześliczny ten pierścionek z niebieskim oczkiem. Powiem Ci,że ja mam zaręczynowy z kilkoma cyrkoniami i w cale mi to nie przeszkadza. Pierścionek to symbol. Moża być biednym ale szczęśliwym i zakochanym wtedy wystarczy nawet srebrny czy nawet inny najważniejsza jest miłośc którą symbolizuje. poza tym chyba mało kto odróżnia diamenty od cyrkonii, a nie będzie przecież człowiek mówił cały czas....bo wiesz TO DIAMENTY :-D

Sailor, odwaliło mi, popłakałam się jak czytałam co napisałaś... ja to szurnięta jestem :) Tylko, że ja mam tak, że płaczę, wzruszam się - przez hormony - ale jednocześnie wiem, że to głupie i śmiać mi się z siebie chce:)

Margotko piękne tłuściutkie dwie krechy, aż miło popatrzeć :-)

Asitko wiesz, ze trzeba mysleć pozytywnie - prawda ;-)

Myniu pierścionek śliczny;-)

Dobra ja zmykam do dentysty-sadysty, odezwę się później, może już wynik odbiorę ...

Isis wiem, że należy myśleć pozytywnie, ale cały czas tak myślałam i nic z tego nie wyszło :no: Powodzenia u dentysty :tak:
Czarnooka świetny masz ten suwaczek, odnośnie strzelania celnego :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny,
test dziś powtórzyłam i znów wyszedł negatywny, z mojego trójfazowego, takiego pięknego wykresu nic nie będzię, bo temperatura zaczęła dzis spadać - co jest typowe dla zbliżającej się @....mam dziś chandrę, bo jak zwykle sama siebie wkręciłam. Tylko dlaczego tak jest ż co cykl wychodzi coś nowego, na co się nabiorę??
A za oknem pada i pada, w pracy dużo roboty, a mnie się nic nie chce...
Czarnookoa suwaczek super!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry