reklama

Staranka od stycznia 2012.

Laluś pozytywne myślenie to klucz do sukcesu :-) Wiem, ze jest ciężko ale staraj się nie dołować -tulam mocno ;-)

Ja za 30min zmykam do domku, taka piękna pogoda, że pójdę z córą na rowery ;-)

reklama
A tak jakos naszło mnie na znalezienie jakiegoś suwaczka szukam sobie zajecia ciagle by nie myslec. tekst sama wymyslilam ;) a plemniki byly juz namalowane.

Czarnooka super suwaczek:-D Trzymam kciuki za celny strzał :)

Cześć dziewczyny,
test dziś powtórzyłam i znów wyszedł negatywny, z mojego trójfazowego, takiego pięknego wykresu nic nie będzię, bo temperatura zaczęła dzis spadać - co jest typowe dla zbliżającej się @....mam dziś chandrę, bo jak zwykle sama siebie wkręciłam. Tylko dlaczego tak jest ż co cykl wychodzi coś nowego, na co się nabiorę??
A za oknem pada i pada, w pracy dużo roboty, a mnie się nic nie chce...
Czarnookoa suwaczek super!

Xoxo Twój wykres jest baaardzo podjerzany i wręcz ciążowy, tepmka ciągle na jednym poziomie, a test mógł Ci jeszcze zwyczajnie nie wyjść, leć na betę jeśli masz możliwość to się wyjaśni :)

Dziewczynki mi sie udało bez znieczulenia zrobić, troszkę tylko bolało :-) Ale za to 10.10 muszę iść znowu, bo mam małą dziurkę w 5 bleeeeeeeee

Ale mnie moja mama wkurzyła ale napiszę o tym później :wściekła/y:

Isis cieszę się, że nie bolało mega i że obyło się bez znieczulenia:tak: A czym Cię ta mama tak wkurzyła co? :)

Domikcw dzięki za otuchę :) Margotko ładny pierścioneczek :) Jak do soboty nie dostane @ to w sobotę zrobię test... ale nie nastawiam się pozytywnie... :(

Laluś nastaw się pozytywnie, bo to połowa sukcesu :tak: Ja trzymam kciuki!

I wszystkim staraczkom mnóstwo fluidków przesyłam &&&&&&&&&& a no i chciałam jeszcze powiedzieć, że tak łatwo się mnie nie pozbędziecie z tego wątku:-D

Margotko nie chcemy się Ciebie pozbywać! :-) Dzięki za fluidki! Łapię ile mogę :-)

Uciekam do pracy. Miłego Dzionka :) Papa :) Napiszę wieczorkiem :)

Ostatnia edycja:
Ehh mi jeszcze godzina została, a taka pogoda piękna że aż się nie chce w pracy siedzieć.
Tak Wam tylko mówię, bo zazwyczaj jak któraś zaciąży to się mało później odzywa, ale tu jest moje miejsce, wśród Was :)

Dostałam cały koszyk opieniek :-) i trzeba będzie później zrobić do słoiczków :-) nie chce mi się trochę ale są takie ładne malutkie...
Czy ktoś mi powie czy grzybki w słoiczku trzeba pasteryzować?:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry