Witajcie, w końcu wróciłam do domu. Sporo załatwień dziś miałam po pracy. Między innymi z kicią do weta bo wczoraj jej wypatrzyłam krew w moczu:/ dziś pobrałam próbkę i zaniosłam do weta na analizę, rano ma do mnie dzwonić z wynikiem; wtedy też się dowiemy czy to zwykłe zapalenie, czy coś z nerami, kamienie, czy co... ehh...
Myniu coś Figielek chyba słabo grzeje mi kicię
Co do grzania i temperatury to u mnie niestety brak fasolkowej... szkoda

utrzymuje się dokładnie tak jak w poprzednich cyklach, więc za tydzień jakoś umawiam się do gin żeby ustalić termin hsg:/
życie...
Chociaż może to i lepiej - przynajmniej będę wiedzieć na czym stoję... bo wszystkie "podstawowe" badania łącznie z nasieniem mamy zrobione i wszystkie wyniki są ok. Zostają tylko te nieszczęsne jajowody.
A jutro jak już wspominałam wybieram się zbadać prolaktynę, Mg, cytomegalię i jeszcze wymyśliłam dziś cholesterol (to tak po Bzibziokowych odkyciach

).
Chciałam się też wypowiedzieć w spr pierścionków zaręczynowych ale nie znalazłam mojego
Wygląda jak ten:
Apart - Wyszukaj produkty ale po obu stronach kamienia ma jeszcze po jednym małym jak tutaj:
Apart - Wyszukaj produkty.
i mój jest bardzo delikatny, i te oczka takie mniejsze, bo ja nie lubię świecić po oczach diamentami/brylantami/etc.

Dla jasności - to cyrkonie

i białe złoto... i wcale nie mam z tym problemu - tak jak pisała mi.in. Sailor

ważne, że od ukochanego i żeby we wspólnym życiu się układało
Hm... a tak w ogóle, to gdzie jesteście, że tu taka cisza??;>