reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej dziewczynki .
gratulacje domik tak sie ciesze.
Kochane nie radze sobie z tym wszystkim powoli zaczynam fiksowac. bardzo zle sie czuje. serce mnie boli.
wczoraj maz chcial wzywac karetke do mnie bo bylam pol przytomna. ale ja mu powiedzialam ze to wszystko stres i nerwy.cholernie mi jej brakuje.
w pracy zemdlalam. brak snu oraz brak apetytu robi swoje. schudlam 4 kilo.
wczoraj silny bol brzucha dzisiaj to samo w sluzie krew niewiem juz co sie ze mna dzieje :no::no::no::no:

reklama
Czarnooka ściskam mocno:* trzymaj się kochana...dla męża i przyszłej fasolki..
Plamienie może owulacyjne?? Poza tym tak jak sama napisałaś, stres, brak snu, jedzenia i organizm świruje - nie ma się co dziwić. Jak odetchniesz już to wszystko się unormuje:*

Odebrałam wynik i progesteron mam 9,71 ng/ml więc chyba trochę za mało jak na ciąże :-( Niby do 12 tc jest 9-47 ale to i tak mało ech teraz już wiem na czym stoję, będę musiała iść do gina po luteinkę albo dupka ... A tempka pewnie będzie lecieć w dół ...

Isis nie wiem gdzie Ty to wyczytałaś o tym progesteronie, ale masz dobry.:tak:
Normy:)
- po owulacji 1 - 28 ng/ml;
- do 12. tygodnia ciąży 9 - 47 ng/ml;
- 12.-28. tydzień ciąży 17 - 146 ng/ml;
- powyżej 28. tygodnia ciąży 55 - 200 ng/ ml.

No ja mam nadzieję, że nie będę mieć siniaka bo jak się dzieciom pokażę??:| Choć biorąc pod uwagę, że trochę krwi będzie musiała mi spuścić na te wszystkie badania to różnie może być...

I zazdroszczę takiego wykresiku;) przynajmniej coś się dzieje:) a u mnie wykresowe nuuuudyyyy;)
Piersi jedynie jak bolały tak bolą..dotknąć się nie mogę, stanik mnie boli... od owulki już tak mam.. i wygląda na to, że tak już zostanie do samej @:/ masakra!

Sihaya nic nie mówię, ale mnie też tak piersi bolały:-)

wszystko opiszę jutro bo teraz nie mogę ale wpadłam Wam powiedziec ze dzidzia zdrowa i piękna i córcia o ile ogoneczek nie urośnie:-D ale się cieszę:)

Domik gratuluję córeczki!!! Super!:-)

Hello :) Tempka w dół.... Także @ dziś będzie, więc czekam na nią cierpliwie,

Laluś no szkoda, ale póki nie ma @ to proszę się nie załamywać :)

hej dziewczynki .
gratulacje domik tak sie ciesze.
Kochane nie radze sobie z tym wszystkim powoli zaczynam fiksowac. bardzo zle sie czuje. serce mnie boli.
wczoraj maz chcial wzywac karetke do mnie bo bylam pol przytomna. ale ja mu powiedzialam ze to wszystko stres i nerwy.cholernie mi jej brakuje.
w pracy zemdlalam. brak snu oraz brak apetytu robi swoje. schudlam 4 kilo.
wczoraj silny bol brzucha dzisiaj to samo w sluzie krew niewiem juz co sie ze mna dzieje :no::no::no::no:

Czarnooka przykro mi kochana :** Ale musisz się jakoś trzymać, wiem że to nie jest łatwe ale jakoś musisz dla przyszłej fasolki no i dla męża, musicie się teraz wspierać nawzajem. Kochana musisz przede wszystkim zacząć jeść, bo się wykończysz, wiem, że nie chce Ci się pewnie jeść ale zmuszaj się dla swojego dobra. Ściskam mocno :**

Witam dziewczyny z rana :-D
Mnie dzisiaj strasznie głowa boli jak nic @ się zbliża :wściekła/y:
Domikcw gratuluję dziewczynki i mam nadzieję, że jej siusiak nie wyrośnie :tak:

Laluś trzymam kciuki, żeby @ nie przylazła :tak:
Isis za Ciebie też trzymam kciuki :tak:

Hahah Asita z taką piękną temperaturą Ty czekasz na @? Niedoczekanie Twoje moja droga:-D i jeszcze ten ból jajnika plus ból głowy - też tak miałam:tak:

Część dziewczynki :-)

Laluś przykro mi bardzo, ze tempka w dół poleciała :-(

Czarnooczko tulam Cię mocno, trzymaj się Kochana z czasem wszystko się jakoś ułoży ;-)

Mnie od rana straszanie brzuch boli, tak jakbym jakąś kolkę miała, tempka troszkę w górę ale jak to się mówi: nie cieszmy się za wcześnie :-) Dziś mam dobry humor (na razie) ;-)

Cześć dziewuszki:)
Czarnooczko tak bym chciała Ci jakoś pomóc... Przytulam mocno. Postaraj się dbać o siebie ze względu na swoje serduszko.
Sihaya jak koteczka? Dziś mija dokładnie rok jak mały Figielek wielkości 1/20 obecnego wrednego Figliska rozpoczął przeraźliwe miauczenie pod moimi drzwiami. I mija dokładnie rok od dnia, w którym to oszukał mnie obiecując mi swoim wzrokiem, że będzie Najgrzeczniejszym Kotem Na Świecie...
Mnie przeraźliwie boli dziś podbrzusze... w sumie nie wiem czy brzuch czy podbrzusze bo boli mnie i tu i tu i ból mogłabym jednocześnie porównać i do takiego miesiączkowego i do takiego jakby miało mnie zaraz dopaść rozwolnienie... W każdym razie na wszelki wypadek staram się przebywać blisko ubikacji :)

reklama
Sihaya za Ciebie też trzymam kciuki, żeby bolące (.)(.) okazały się oznaką ciąży :tak:
Margotko kochana mnie w ogóle (.)(.) nie bolą także fasolki nie ma :no:
Myniu uśmiałam się z Twojego opisu dotyczącego Figielka :tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry