reklama

Staranka od stycznia 2012.

Asitko Twoja tempka pięknie pnie się w górę więc nie rozumiem dlaczego piszesz, że czekasz na @ ??? :-)

A ja miałam napisać wczoraj czym mnie moja mama wkurzyła otóż: cały czas mnie umoralnia jak mam wychowywać dziecko, cały czas coś narzuca, rozpieściła moją córkę do granic możliwości (ja wiem, że dziadkowie od tego są ale bez przesady), ostatnio doszło do tego, że moje dziecko nie chciało wracać do domu i urządziło mega jazdę, bo ona chciała u dziadków zostać - histeria była straszna. Moja mama jest na każde zawołanie Amelki, co wnusia chce to ma :wściekła/y: A najbardziej wkurza i boli mnie to, że ciągle mi odradza drugie dziecko, bo sobie nie poradzę, bo to, bo tamto :wściekła/y: Szlag mnie trafia !!!!!! Kilka razy już dałam jej delikatnie do zrozumienia żeby nie wtrącała się za bardzo, skutkowało ale na krótko. A wczoraj zadzwoniłą do mnie i mówi, że mamy z mężem być u nich w sobotę o 13.00, bo chce z nami porozmawiać - tryb rozkazujący był :wściekła/y: Paranoja mówię Wam, moja mama to toksyczna babcia - tak stwierdzam ...

reklama
Isis miałaś napisać co tam z tą Twoją mamą, że Cię tak wkurzyła wczoraj :) Trzymam kciuki za temperaturkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Asita nie każdy musi mieć wszystkie objawy, a poza tym mnie piersi zaczęły boleć dopiero ok 10 DPO:tak:

Isis a to mi umknęło jakoś, sorki. No to nie dziwię się, że Cię tak to wkurza. Najgorzej tak jak dziadkowie się wtrącają w wychowanie wnuków, a przecież sami kiedyś wychowywali swoje dzieci więc powinni pozowlić Wam wychowywać córkę tak jak chcecie.

Cześć kobitki :) ale się pogoda u Nas popsuła.. :/
Myniu ach ten sprytny figiel sobie datę wybrał, dziś jest Światowy Dzień Ochrony Zwierząt :) nie mogłaś mu odmówić :D
Domik gratuluję córki!!! dziewczynki są the best :D
rożniczko widzę że na dziś masz termin @ także proszę zaciskać nogi i jej nie wpuszczać/wypuszczać!
Asita no taką temp to ja rozumiem! teraz jesteś zdecydowanie podejrzana ;)
Isis zapas melisy na sobotę..do mnie jak przyjeżdża teściowa to zawsze mam zapas wina na znieczulenie ;) i wtedy może sobie gadać co chce :)
Czarnooka kochana tak mi przykro, ale niestety chyba poza czasem nie ma dobrego lekarstwa na pogodzenie się z odejściem bliskiego :( mi jak czasem tęskno za kimś kto odszedł to sobie wmawiam że tylko wyjechał gdzieś na wakacje i sobie wypoczywa i szaleje-na jakiś czas pomaga..Ale o siebie to musisz dbać! Twoja mama na pewno nie chciałaby żeby ta sytuacja odbiła się na Twoim zdrowiu, musisz być też silna dla męża on na pewno też mocno to przeżywa a do Tego jeśli Ty podupadniesz na zdrówku..kochana dbaj o siebie! dla mamy i dla męża :*

No dokładnie, kocham moich rodziców bardzo ale czasami to już przesadzają (moja mama w szczególności). Tak sobie pomyślałam, ze może stara się Amelce wynagrodzić coś albo nadrobić, bo ja wychowywałam się u dziadków na wsi do 6lat i mamę widziałam raz na tydzień. Nie mam rodzeństwa, mój braciszek urodził się i zmarł w tym samaym dniu w 1986 roku (ja miałam wtedy 6lat i nie kumałam za bardzo o co chodzi) aczkolwiek pamiętam mamę z brzuszkiem i jak się przystawiałam ucho i słuchałam jak kopie :-)

Pianko teściową mam akurat spoko (jest za mną bardziej niż za soim synkiem), teść niestety nie żyje ale zdążyłam go poznać - wspaniały człowiek, byłby fajnym dziadkiem ;-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :)

Przede wszystkim Czarnooka - zadbaj o siebie, na ile to możliwe. Może przespaceruj się do parku, jeśli Cię to uspokaja, może jakieś suplementy z witamin? Bo myślę że przez gardło nic do jedzenia nie chce przejść... No trzymaj się Kochana, no!
Asitko, jestem fanką Twego wykresiku :) Bardzo mi się on podoba! :-):-):-)

Isis, nie daj się się mamie ! W końcu twarda babeczka jesteś- wytrzymałaś borowanko bez znieczulacza <mega szacun>! :rofl2::-D:rofl2::-D

dziewczyny, czy możecie zerknąć, czy dobrze ustawiłam granicę wyższych ? dzięki Obserwacja cyklu - enpr.pl

Dobrego dnia dla Was :)

reklama
Jillka dzięki Kochana ;-) Tylko ja zupełnie nie czuję się ciążowo i nie nastawiam się, a mamie się nie dam łyknę sobie meliskę tak jak radzisz :-D Co do wykresu to nie jestem pewna albo dobrze ustawiłaś albo powinno być na 13dc ale ja się nie znam za bardzo ...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry