reklama

Staranka od stycznia 2012.

Pinko a miałaś już badanie prenatalne już ? jeżeli nie to Ci zrobi Usg
ja jeszcze nie miałam a wizyta w środę i to będzie równo końiec 13 tc i tak sie zastanawiam czy to nie za późno na to badanie. Ja mam robione na każdej wizycie Usg

reklama
Agnieszka z tego co pamiętam to prenatalne można robić do 13t6d , ja już miałam-wszystko jest ok :) a jak pójdę teraz i nie zrobi USG to następne dopiero na wizycie za m-c będzie czyli 6 tyg bez USG zatęsknię się za dzidziolem, a jak przeczekam 2 tygodnie to powinien już zrobić na bank bo zawsze robi raz w m-cu ale z drugiej strony prywatnie byłam u innego lekarza a to ten na nfz prowadzi ciążę wiec może chciałby osobiście sobie pomierzyć jak jest jeszcze okazja? hmmm chyba pora się czymś zająć bo za dużo gdybam..:-D
Mynia ale temp chociaż wysoka :tak:

Agnieszko u nas lekarze liczą skończone tygodnie czyli teraz mam 12 tydz chociaż faktycznie kończy się 13 :)

Ostatnia edycja:
Agnieszka ja myślę że będzie widać i będzie mógł pomierzyć zwłaszcza że wg USG dziecię nie jest starsze niż z OM, u mnie dzidziol starszy to dało się pomierzyć jak byłam prywatnie ale też komentarz był że pewnie nie będzie za dużo widać bo to jeszcze nawet nie 12 tydz ( a byłam 11t3d)

reklama
Pianka na nocki juz nie pracuje. Mam 12 godzinne dyzury,średnio wychodzi co drugi dzień. Hmmm...czekolada:D

A ja sie boje kolejnej wizyty u gina,mam za 5 dni. Boje sie ze mi te objawy ustapily. Ze cos z fasolem jest nie tak:( Dziewczyny ja zwariuje:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry