reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej dziewczyny! ja mam dzisiaj jakis podly dzień:/ Humor zmienny tak,ze sama ze soba nie wytrzymuje:/ ehhh....
Agnieszko jeszcze mozesz zrobic prenatalne,z tego co sie orientuje to do konca 14 tyg.

kochana urok ciąży te twoje humorki :) a jak sie czujesz uciążliwe objawy minęły
mi dzisiaj strasznie zimno brrr

Myniu u mnie lekarz sam mnie poinformował o tym ż takie badanie będę miała i jest ono chyba raczej obowiązkowe ale to badanie nieinwazyjne czyli Usg wtedy lekarz sprawdza czy dzidzia ma wszystko na swoim miejscu

reklama
Noelle to i tak dobrze że pozwalają Ci na dyżury chodzić choć to nie do końca zgodne z prawem, ja jak tylko powiedziałam to mnie zdjęli ale moja szefowa to straszna panikara ale jak już pierwsze zwolnienie na dwa tygodnie poszło do kadr to nie było nawet mowy:no: a tym że się dobrze czujesz to nie przejmuj się tylko ciesz że dzidzia daje Ci odpocząć ;)
Myniu no właśnie bo trochę może źle piszemy bo USG genetyczne a badania prenatalne to jest różnica, my mówimy tu o USG genetycznym, ja prenatalne sobie odpuszczam:tak:

no właśnie tak zachodziłam w głowę nad tym prenatalnym... bo jeszcze jakiś czas temu słyszałam, że obowiązkowe to jest dla kobiet po 40 albo i jeszcze później...
Pamiętam taką sytuację, że mojej koleżanki ciocia miała 46 lat i zaszła w ciążę i robiła te badania i wyszło, że dziecko urodzi się bardzo chore i mogła legalnie usunąć ciążę. Ale chyba po niedługim czasie poroniła.
Już nawet zaczęłam czytać o tym badaniu prenatalnym i jeśli rzeczywiście w razie choroby dzidziusia można działać jeszcze jak jest w brzuchu mamy to faktycznie fajnie, ale to jedyny argument, który do mnie przemawia za robieniem tego badania.

reklama
jeju dziewczyny ale naskrobałyście :tak::-)
Jillka, Pianko i Agnieszko ja nie nastawiam się na ciąże, bo jak już to wolę się pozytywnie rozczarować, ostatnio tez mi tempka pięknie poszybowała i niestety opadła z wielkim hukiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry