reklama

Staranka od stycznia 2012.

Isis to sposoby dobre na moją teściową ale nie tylko, może przy Twojej mamie też zadziała a jak już nic nie działa to niech sobie pogada, Ty przytakuj, jej ulży a Ty jednym uchem wpuszczaj drugim wypuszczaj i rób jak uważasz;-)mojemu ojcu jak czasem coś odwali to też tylko siedzę, słucham i mh mh mh..a i tak zrobię po swojemu a kłócić się i denerwować szkoda mi już nerwów :D a jakbym miała inne plany na sobotę to bym po prostu nie poszła i już..

reklama
Agnieszka Ty jakoś chyba teraz na dniach masz wizytę co nie? Noelle chyba też? na kiedy masz termin? widzę że kwietniówki sobie odpuściłaś..ja też rzadko tam jestem, za duże tempo na głównym jak narazie dziewczyny mają i trochę ciężko mi się połapać jak nie jest się na bieżąco :)

Pianko kochana ja mam wizytę na 10.10 a Noelle na 9.10 , a termin mam na 18 kwietnia i z usg i z miesiączki ładnie mi się pokrywa :) Kwietniówki odpuściłam jakoś nie mogłam tam sie odnaleźć chyba przez to właśnie szybie tempo, ale podczytuje

Ostatnia edycja:
hehe po moim wyjeździe nad jezioro też już się odnaleźć zbytnio nie mogę :) może mnie jeszcze wena najdzie, bardzo fajny masz termin zawsze powtarzam że kobitki z 18-tego dnia miesiąca są super dla przykładu Sailor, ja i moja córcia :D ja mam wg USG tydzień starszą ciążę i termin z 14-tego na 8-ego się przesunął i pewnie tak będzie bo cykle miałam 26 dni :) z córą też sprawdził się, cykle miałam 27 dni i mała urodziła się 4 dni przed terminem z OM a dokładnie w terminie z USG z 12-tyg :) Ciekawe czy u Ciebie dzidzia już płeć pokaże :)

Ja też jestem bardzo ciekawa czy już będzie widać co dzidzia ma między nóżkami :) Mam jakieś dziwne przeczucie ze będzie babka, najważniejsze żeby było zdrowe :) ej babki z 12 i 16 też są fajne :P ciekawe czy urodzę w terminie czy po mam nadzieje ze przed bo córcię tydzień przenosiłam

Ja mam wielu dobrych znajomych i przyjaciół z końcówki marca i końca kwietnia i każdy chce żeby małe się urodziło albo właśnie przed terminem albo po żeby się w czyjeś urodziny wstrzelić :D a ja właśnie nie wiem co zrobić bo na teraz mam termin wizyty u lekarza na nfz ale że w międzyczasie przez te silne bóle brzucha miałam wizytę prywatną (która jest wpisana w kartę ciąży) i nie wiem czy iść czy sobie odpuścić bo czy zrobi mi USG po 2 tygodniach skoro wszystko było ok?

reklama
Pianko, może lepiej idź, nie zaszkodzi. A jak uzna, że nie trzeba robić to nie zrobi ale będziesz miała spokojne sumienie. Jak nie pójdziesz możesz się później zamartwiać czemu nie poszłaś.
U mnie pierścionkowego szaleństwa ciąg dalszy :) I brzuszek dalej boli :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry