reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Margotko pokaże jeden, jak się zdecyduję a na razie się nie zanosi:) Wczoraj miałam wybranych 5 i zamiast zawężać ten krąg oglądam nowe i jest co raz więcej tych, które mi się podobają :)
Jakoś mi smutno się zrobiło... szefowa mnie wkur... dyrektor był w lipcu na urlopie i ona cały lipiec kilka razy dziennie mi mówiła jak to ona pójdzie do niego jak tylko wróci z urlopu i mu wygarnie i będzie walczyć o podwyżkę dla mnie... oczywiście z urlopu facet wrócił prawie trzy miesiące temu a z dniem jego powrotu ona przestała poruszać ten temat... Czasem jak mi się to przypomni to aż ryczeć mi się chce... za kogo ona mnie ma... żeby nie ten kredyt natychmiast bym stąd spier...a odchodząc wygarnęła jej co o niej myślę...

Myniu te badania są bezpłatne u kobiet po 35 r.ż. wcześniej możesz sobie zrobić ale płacisz i to tylko w wybranych szpitalach ja np w swoim województwie mam do najbliższego takiego ośrodka jakieś 3 godz drogi..i z tego co mówił mi doktorek to ok 250 zł by mnie to kosztowało, a że jestem młodsza, w rodzinie nie mamy chorób uwarunkowanych genetycznie, z ciążą problemów nie miałam to nie będę wymyślać:tak:myślę że USG genetyczne w zupełności wystarczy
Agnieszko ja już od jakiegoś czasu czuję takie lekkie muskanie, gilgocze przez parę sekund od środka ale tak niziutko zaraz nad spojeniem, to nie są bąbelki tylko jakby piórkiem mnie ktoś od środka miział:-D z kalą miałam tak też w 14-ty ale zdarza się to jeszcze rzadko choć i tak przybrało na sile:tak:nie wiem czy to dzidzia tak może łaskotać więc cierpliwie czekam na kopniaka

A rożniczka to chyba ma w opisie na wykresie że jak jutro temp nie spadnie to zatestuje, kciuki w każdym bądź razie się przydadzą ;)

ja wam kobietki pokarze mój pierścionek zaręczynowy :) tylko się nie śmiejcie bo mój Ł wybierał go sam

Załączniki

• P1120383.jpg
    P1120383.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 42
  • P1120382.jpg
    P1120382.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 40
Myniu te badania są bezpłatne u kobiet po 35 r.ż. wcześniej możesz sobie zrobić ale płacisz i to tylko w wybranych szpitalach ja np w swoim województwie mam do najbliższego takiego ośrodka jakieś 3 godz drogi..i z tego co mówił mi doktorek to ok 250 zł by mnie to kosztowało, a że jestem młodsza, w rodzinie nie mamy chorób uwarunkowanych genetycznie, z ciążą problemów nie miałam to nie będę wymyślać:tak:myślę że USG genetyczne w zupełności wystarczy
Agnieszko ja już od jakiegoś czasu czuję takie lekkie muskanie, gilgocze przez parę sekund od środka ale tak niziutko zaraz nad spojeniem, to nie są bąbelki tylko jakby piórkiem mnie ktoś od środka miział:-D z kalą miałam tak też w 14-ty ale zdarza się to jeszcze rzadko choć i tak przybrało na sile:tak:nie wiem czy to dzidzia tak może łaskotać więc cierpliwie czekam na kopniaka

A rożniczka to chyba ma w opisie na wykresie że jak jutro temp nie spadnie to zatestuje, kciuki w każdym bądź razie się przydadzą ;)

No ja właśnie też czuje a raz poczułam tak dość mocno szkoda tylko ze nie czuje codziennie, ale sie nie martwię bo wiem że dzidzia ma dużo miejsca w brzuchu i tam sobie swobodnie pływa :)

Agnieszka, czemu miałybyśmy się śmiać? ładny pierścionek, a że sam wybierał to jeszcze fajniej wg mnie. Ja bym w sumie chciała zostać zaskoczona ale już i tak nie będę więc co tam :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry