Noelle1986
Fanka BB :)
agnieszka116 co do Różniczki to cos kojarze ze o 5 pazdziernika mowila czyli jutro
chyba ze zle kojarze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
myślę że USG genetyczne w zupełności wystarczy
z kalą miałam tak też w 14-ty ale zdarza się to jeszcze rzadko choć i tak przybrało na sile
nie wiem czy to dzidzia tak może łaskotać więc cierpliwie czekam na kopniakaMyniu te badania są bezpłatne u kobiet po 35 r.ż. wcześniej możesz sobie zrobić ale płacisz i to tylko w wybranych szpitalach ja np w swoim województwie mam do najbliższego takiego ośrodka jakieś 3 godz drogi..i z tego co mówił mi doktorek to ok 250 zł by mnie to kosztowało, a że jestem młodsza, w rodzinie nie mamy chorób uwarunkowanych genetycznie, z ciążą problemów nie miałam to nie będę wymyślaćmyślę że USG genetyczne w zupełności wystarczy
Agnieszko ja już od jakiegoś czasu czuję takie lekkie muskanie, gilgocze przez parę sekund od środka ale tak niziutko zaraz nad spojeniem, to nie są bąbelki tylko jakby piórkiem mnie ktoś od środka miziałz kalą miałam tak też w 14-ty ale zdarza się to jeszcze rzadko choć i tak przybrało na sile
nie wiem czy to dzidzia tak może łaskotać więc cierpliwie czekam na kopniaka
A rożniczka to chyba ma w opisie na wykresie że jak jutro temp nie spadnie to zatestuje, kciuki w każdym bądź razie się przydadzą![]()
Agnieszko ładniuchny!!