Gosiak86
Szczęśliwa mamusia :)
Domiczku jesteś urocza z tymi swoimi rozterkami co do płci, normalnie aż bym Cię uściskała
Margotko, myślisz, że taki może być ten pierścionek? Mimo że bez brylantów?Dla mnie to bez różnicy w sumie, byle mi się podobał
ale ja się nie znam czy to tak wypada
Koleżanka powiedziała mi kiedyś, że kobieta musi się cenić i że facet musi na nią wydać trochę pieniędzy, żeby wiedział, że zainwestował i nie chciał stracić tego co zainwestował... ale ja jej powiedziałam,że we mnie może inwestować coś innego niż pieniądze bo ja się za pieniądze nie sprzedaje...
...no ale może kobietom myślącym jak ona jest łatwiej w życiu...
Myniu dla mnie nie liczy się czy to brylant czy cyrkonia tylko sam fakt, że jest to pierścionek zaręczynowy to już jest dla mnie bardzo ważne i to, że nie ma brylanta to nie umniejsza dla mnie jego wartości, nie należę do osób, którym zależy na rzeczach materialnych stąd nie zastanawiałam się czy to wypada mieć taki pierścionek czy nie, ten mi się spodobał i ten chciałam
zabrałam go do jubilera i pokazałam jak wygląda na palcu-nie mam szczuplutkich palców i takie pierścionki jakich jest większość cienkie z oczkiem po prostu giną na moim palcu
i wybrałam sobie sama, taki jak mi się podobał choć może nie wygląda jak zaręczynowy ale co tam ja wiem z jakiej był okazji i tyle mi wystarczy i wyobraź sobie że nie ma żadnego kamyczka:-)ma takiego esa floresa na którym złoto jest ponacinane pod odpowiednimi kątami i wygląda jakby był wysadzony kamykami, pięknie błyszczy a ja się nie boję że kamyczek wypadnie