reklama

Staranka od stycznia 2012.

Domiczku jesteś urocza z tymi swoimi rozterkami co do płci, normalnie aż bym Cię uściskała :)
Margotko, myślisz, że taki może być ten pierścionek? Mimo że bez brylantów? :) Dla mnie to bez różnicy w sumie, byle mi się podobał:) ale ja się nie znam czy to tak wypada:P
Koleżanka powiedziała mi kiedyś, że kobieta musi się cenić i że facet musi na nią wydać trochę pieniędzy, żeby wiedział, że zainwestował i nie chciał stracić tego co zainwestował... ale ja jej powiedziałam,że we mnie może inwestować coś innego niż pieniądze bo ja się za pieniądze nie sprzedaje...
...no ale może kobietom myślącym jak ona jest łatwiej w życiu...

Myniu dla mnie nie liczy się czy to brylant czy cyrkonia tylko sam fakt, że jest to pierścionek zaręczynowy to już jest dla mnie bardzo ważne i to, że nie ma brylanta to nie umniejsza dla mnie jego wartości, nie należę do osób, którym zależy na rzeczach materialnych stąd nie zastanawiałam się czy to wypada mieć taki pierścionek czy nie, ten mi się spodobał i ten chciałam :) Zresztą nie widziałam nigdzie żeby było napisane, że pierścionek zaręczynowy to musi być obowiązkowo z brylantem. A przecież nie widać czy to brylanty czy cyrkonie :) Ale za to obrączkę mam już z brylantem hihi :)

reklama
Myniu, ja też mam pierścionek z cyrkonią i wcale się nie czuję gorsza :) Ja się martwiłam, by mój luby nie wydał na to za dużo kaski, bo można ją przeznaczyć na cosik innego. A co do "cenienia się", to jeśli mężczyzna Cię ceni, to okazać to może ogólnym dla Ciebie szacunkiem, a nie pierścionkiem. Myślę, że mężczyźnie w życiu do głowy nie przyjdzie, że brylant czy diament to wyraz szacunku dla kobiety! Serio serio...

Cześć kobitki, moje wredne dziecko wstało o 6 rano a o 7,45 już sobie dosypiała do 9 wrrr zero litości nad matką..
Agnieszka brzuszek jak Sheraton w sensie ekskluzywności :)
Domik no to czekamy na wieści! jeśli chodzi o płeć co będzie to będzie i tak pokochasz jak swoje ;) ja nie mam wyraźnego przeczucia ale obstawiam u siebie drugą dziewczynkę :) mąż się śmieje że teraz to Malina będzie ;)
Myniu ja też nie uważam żeby cena była podstawowym kryterium wyboru pierścionka zaręczynowego, musi się Tobie podobać i już ja np nie chciałam takiego jaki wybrał mój mąż:zawstydzona/y:zabrałam go do jubilera i pokazałam jak wygląda na palcu-nie mam szczuplutkich palców i takie pierścionki jakich jest większość cienkie z oczkiem po prostu giną na moim palcu:no:i wybrałam sobie sama, taki jak mi się podobał choć może nie wygląda jak zaręczynowy ale co tam ja wiem z jakiej był okazji i tyle mi wystarczy i wyobraź sobie że nie ma żadnego kamyczka:-)ma takiego esa floresa na którym złoto jest ponacinane pod odpowiednimi kątami i wygląda jakby był wysadzony kamykami, pięknie błyszczy a ja się nie boję że kamyczek wypadnie :) a obrączki podobają mi się najzwyklejsze, okrągłe,klasyczne, żółte złoto , bez żadnych zdobień taki mam gust popaprany a jak mąż zobaczył cenę tego pierścionka który sobie wybrałam to powiedział że mi nie kupi bo za tani jest :D ale taki mi się spodobał i taki właśnie chciałam mieć:-D
Sailor ja się czuję już dobrze tylko (.)(.) obolałe :-(
margotka ale szalejesz z tymi avatarami, ledwo się człowiek przestawi a tu już nowy :-D

Jillka ja tez tak myślę:) A nawet jak przyjdzie to ja nie chcę takiego mężczyzny:) No ale mojemu S by nie przyszło do głowy raczej :P
W takim razie dziewczyny ten ostatni pierścionek z szafirkiem ogłaszam moim ulubionym pierścionkiem... na dziś oczywiście bo kobieta zmienną jest :)

Myniu pierścionek boski :tak:
Domikcw trzymam kciuki za wizytę, żeby dzidzia pokazała kim jest :tak:

Isis ja od dwóch dni mam takiego nerwa, że masakra, a wczoraj to jeszcze mnie na płacz wzięło i tak sobie poryczałam godzinkę jak mój mąż już spał... coś czuje, że @ przyjdzie szybciej w tym cyklu... bo takie nastroje to mam tydzień przed @

Margotka śliczne II krechy :tak:

Myniu pierścionek boski :tak:
Domikcw trzymam kciuki za wizytę, żeby dzidzia pokazała kim jest :tak:

Isis ja od dwóch dni mam takiego nerwa, że masakra, a wczoraj to jeszcze mnie na płacz wzięło i tak sobie poryczałam godzinkę jak mój mąż już spał... coś czuje, że @ przyjdzie szybciej w tym cyklu... bo takie nastroje to mam tydzień przed @

Margotka śliczne II krechy :tak:

Asita z takim wykresem to ja bym się na @ nie nastawiała :-D
:-D:-D, piękną masz tą temperaturkę! A te nerwy i płacz to niekoniecznie na @

Margotko krechy fantastyczne:) możesz mi ich kawałek przesłać za miesiąc :) a Ty i tak zawsze będziesz mi się kojarzyła z tym avatarem z serduszkiem:)
Asitko dzisiaj mniej pracy? nie denerwuj się, taki już nasz los że mamy te zmienne nastroje i humorki, w tym nasz urok:)
Mój kolega powiedział mi ostatnio, że gdyby to oni - faceci - mieli okres to mieliby w każdym tygodniu ustawowo tydzień wolnego :)

reklama
Margotko kochana wykres to może nie zapowiada się @ ale i tak się skończy @

Myniu wiem, że taki nas urok z tymi humorami, ale czasami ja sama siebie mam dosyć, pracy nie mniej tylko kierownika nie ma więc wrzucam na luz :tak:

Margotko a dla mnie fluidki :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry