Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Margotko wiem, że mówiłaś, ale wolałam zaznaczyćza mnie to chyba nie ma po co kciuków trzymać bo jutro lub pojutrze tempka poleci w dół jak zawsze, bo nie mam żadnych objawów ciążowych, zero bólu (.)(.) ani ćmienia brzuszka na dole... tylko jajniki mnie pobolewają i brzuch, ale to na pewno na @
Brak objawów to dobry objaw;-)Ale czerwona ta lista
asita pozyjemy zobaczymytrzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!
margotka czerwiec fajny miesiacsama jestem z czerwca!
Dobra;-) jutro testuje!!!!!!!!!! Tylko zaraz jade do mamy i bede musiała sie kamuflowac bo na razie nie chce zeby wiedzieli jakby cos wyszło...

Isis gartuluję!!! a mówiłyśmy...![]()
Różyczko nie chcę Cię martwić ale teraz Ty jestes najbardziej podejrzana - piękny masz ten wykresik
Myniu ładny narożnik sobie wymyśliłaśno i strasznie się ciesze, że tak szalejesz z kopertkami
![]()
To pochwalę się jeszcze, że teraz w pracy furorę robi "mój" przepis na dżem z dyniijuż dwie koleżanki robiły w ciągu ostatniego tygodnia, Każda przyniosła po słoiczku
a dwie kolejne wzięły przepis hihi...
Sailorku a Ty też coś szalejesz z temperaturą?;> &&&&&&&&
U mnie tempka nawet się trzyma póki co, ból piersi na potęgę, żyły gigantyczny - ale jak już pisałyśmy z Sailor, to pewnie przez podwyższoną prolaktynę więc się nie nastawiam... Obserwacja cyklu - enpr.pl
do tego coś mnie bierze i strasznie kaszlę od wczoraj:/ jak tak dalej pójdzie to płuca wypluję:/
Tempka Ci ładnie zaczęła rosnąć także nic już nie mówię tylko zaciskam kciuki:-) I kuruj się tam kochana, żebyś tych płucek nie wypluła.
ale wiesz... hehe

sihaya jaki dzemik robisz z dyni? Jesli mozna spytac... bo ja na czasie jestem z dyniaWspółczuje kaszlu! I u mnie sie przeziebienie zaczyna:/
Agnieszko nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała Wam pokazać II krechy ale na pewno nic z tego nie wyjdzie i w piątek mnie nawiedzi![]()