Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Margotko wiem, że mówiłaś, ale wolałam zaznaczyćza mnie to chyba nie ma po co kciuków trzymać bo jutro lub pojutrze tempka poleci w dół jak zawsze, bo nie mam żadnych objawów ciążowych, zero bólu (.)(.) ani ćmienia brzuszka na dole... tylko jajniki mnie pobolewają i brzuch, ale to na pewno na @
Brak objawów to dobry objaw;-)Ale czerwona ta lista
asita pozyjemy zobaczymytrzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!
margotka czerwiec fajny miesiacsama jestem z czerwca!
Dobra;-) jutro testuje!!!!!!!!!! Tylko zaraz jade do mamy i bede musiała sie kamuflowac bo na razie nie chce zeby wiedzieli jakby cos wyszło...

Isis gartuluję!!! a mówiłyśmy...![]()
Różyczko nie chcę Cię martwić ale teraz Ty jestes najbardziej podejrzana - piękny masz ten wykresik
Myniu ładny narożnik sobie wymyśliłaśno i strasznie się ciesze, że tak szalejesz z kopertkami
![]()
To pochwalę się jeszcze, że teraz w pracy furorę robi "mój" przepis na dżem z dyniijuż dwie koleżanki robiły w ciągu ostatniego tygodnia, Każda przyniosła po słoiczku
a dwie kolejne wzięły przepis hihi...
Sailorku a Ty też coś szalejesz z temperaturą?;> &&&&&&&&
U mnie tempka nawet się trzyma póki co, ból piersi na potęgę, żyły gigantyczny - ale jak już pisałyśmy z Sailor, to pewnie przez podwyższoną prolaktynę więc się nie nastawiam... Obserwacja cyklu - enpr.pl
do tego coś mnie bierze i strasznie kaszlę od wczoraj:/ jak tak dalej pójdzie to płuca wypluję:/
Tempka Ci ładnie zaczęła rosnąć także nic już nie mówię tylko zaciskam kciuki:-) I kuruj się tam kochana, żebyś tych płucek nie wypluła.
ale wiesz... hehe

sihaya jaki dzemik robisz z dyni? Jesli mozna spytac... bo ja na czasie jestem z dyniaWspółczuje kaszlu! I u mnie sie przeziebienie zaczyna:/
Agnieszko nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała Wam pokazać II krechy ale na pewno nic z tego nie wyjdzie i w piątek mnie nawiedzi![]()