reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Margotko kochana w ciazy nie wolno pić malinowej herbaty czy soków bo powodują skurcze same owoe nie ale herbaty tak . nawet na opakowaniach niektórych herbat jest napisane ze w ciąży są nie wskazane. Nie chodzi o sam owoc tylko o liście malin

ja tez o Tym nie wiedziałam tylko na jakimś forum trafiłam i zaczęłam szukać no i trochę sobie o tym poczytałam

jutro mam wizytę i tak się zastanawiam czy już będzie widać co moja faska ma między nóżkami, nie które laski pisały na innym forum ze juz w 13 tc im lekarz mówił i sie nie zmieniło a mój pan doktor ma dobre USG więc liczę że zobaczę

Ostatnia edycja:
ja siedze właśnie w pracy i szczerze to mam kupę roboty nie spodziewałam się że aż tyle roboty będzie ludzie zaczęli chorować ;);)

co dziewczynki dzisiaj robicie na obiad? bo ja się zastanawiam czy nie zrobić gulaszu z karkóweczki +jakaś kasza ;)mniam

Rany ale natrzaskałyście, poszłam tylko wysuszyć głowę, a tu już kilka stron :-D

Margotko
ja też z czerwca jestem i jestem Rak, moja córa też z czerwca i jest Bliźniak, a mi termin porodu obliczyło na 19.06 więc jeszcze Bliźniak będzie ;-)

Ja uciekam do pracy - do później dziewuszki :-)

Rany, nie sądziłam, że malinki szkodzą...:baffled::szok: W takim razie nie polecam zafasolkowanym!
Margotko, ginka zaleciła mi badania testosteronu, LH, FSH, estradiolu, prolaktyny, TSH oraz T3 i T4. W sumie dlatego, że nigdy nie badałam hormonów, oprócz tarczycy. Powiedziałam jej o plamieniach pod koniec cyklu, więc uznała, że może to być niedomoga ciałka żółtego. Dlatego chcę to sprawdzić, no bo trzeba coś ze sobą robić!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry