Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
rano wypiłam herbate z miodem, a teraz zrobiłam sobie cytryne z herbatą jakby to mój m. określił - czyli herbata z taka ilością cytryny jakby to sama cytryna była
Margotko kochana w ciazy nie wolno pić malinowej herbaty czy soków bo powodują skurcze same owoe nie ale herbaty tak . nawet na opakowaniach niektórych herbat jest napisane ze w ciąży są nie wskazane. Nie chodzi o sam owoc tylko o liście malin
ja tez o Tym nie wiedziałam tylko na jakimś forum trafiłam i zaczęłam szukać no i trochę sobie o tym poczytałam
jutro mam wizytę i tak się zastanawiam czy już będzie widać co moja faska ma między nóżkami, nie które laski pisały na innym forum ze juz w 13 tc im lekarz mówił i sie nie zmieniło a mój pan doktor ma dobre USG więc liczę że zobaczę
Rany ale natrzaskałyście, poszłam tylko wysuszyć głowę, a tu już kilka stron
Margotko ja też z czerwca jestem i jestem Rak, moja córa też z czerwca i jest Bliźniak, a mi termin porodu obliczyło na 19.06 więc jeszcze Bliźniak będzie ;-)
Rany, nie sądziłam, że malinki szkodzą... W takim razie nie polecam zafasolkowanym!
Margotko, ginka zaleciła mi badania testosteronu, LH, FSH, estradiolu, prolaktyny, TSH oraz T3 i T4. W sumie dlatego, że nigdy nie badałam hormonów, oprócz tarczycy. Powiedziałam jej o plamieniach pod koniec cyklu, więc uznała, że może to być niedomoga ciałka żółtego. Dlatego chcę to sprawdzić, no bo trzeba coś ze sobą robić!