reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
:) No i ja się później śmiałam ale w pierwszej chwili to pojawia się pytanie czy aby ja na pewno trzeźwo myślę:) a pani była w stylu tych co to z oburzeniem w poczekalni u lekarza stwierdzają
-Pani jest chora
-jakbym chora nie była to bym tu nie przyszła
-jak się jest chorym to się w domu siedzi
w ogóle kiedyś dwie panie zawzięcie mi wmawiały ptasią grypę w poczekalni a jak jeden rozbawiony ich narzekaniem na mój kaszel pan zaproponował, że może skoro ja taka chora to warto byłoby mnie przepuścić to panie zaczęły pokasływać jedna przez drugą... :)

Mynia chyba masz rację z tą luteiną co mi zaszkodzi i tak mam ją w domku. bo aż serce ściska jak tak patrze na tą moją tempkę.
Czarnooczko ja myślę że bez luteiny może cię się przeciągnąć cykl niewiadomo jak długo a po co Ci to? Ja w kwietniu jak miałam 60 dniowy cykl to tez po luteinie dostałam @, gdyby nie ona nie wiadomo czy w trzech miesiącach by mi się cykl zmieścił...
Ja brałam wtedy dwa razy po jednej przez 7 dni

Dziewczyny a więc zapomniałam Wam powiedzieć co mi się przydarzyło w niedziele, a więc:
postanowiłam z mężem, że będziemy chodzić do kościoła, w niedziele o 10:00 (msza dla dzieci) była intencja za moją zmarłą koleżankę, która miała 28 lat i 2 dziewczynki (jedna 5 lat a druga rok), więc poszliśmy na tą mszę..... zaczyna się msza i tyle matek z dziećmi przyszło, ale takie w różnym wieku (dzieci oczywiście) i normalnie przez pół mszy (30 min) miałam łzy w oczach i myślałam czy mi też kiedyś będzie dane przyjść z moim bobasem do kościoła.... normalnie dobrze że siedziałam w zaciemnionym miejscu bo ludzie by sobie pomyśleli, że nienormalna jestem... powaliło mnie i stwierdziłam, że już nie pójdę nigdy na tą mszę bo to nie na moje nerwy... masakra... jak nic @ się zbliża bo huśtawki nastrojów mam :wściekła/y:

Cześć dziewczynki :)
Isis no nie powiem żebyś nas tutaj zaskoczyła więc teraz głośno i oficjalnie GRATULACJE!!!!! ja też bety nie robiłam, masz wyraźne dwie kreseczki więc jak się nic nie dzieje nie ma sensu :tak:
Noelle czekamy na wieści z wizyty :) i zdjęcie pociechy oczywiście!
Laluś tulimy :* tylko się nie poddawaj kochana!
asitko ja to bym jeszcze nie przekreślała Twoich szans w tym cyklu:tak:
różyczk@ witaj :)
rożniczka co u Ciebie?
margotko i tak ilości zaciążonych kwietniówek chyba nikt nie pobije :D testujcie dziewczyny i zróbcie tak żebym się myliła
;-)ale był wtedy wysyp :-Dkonspira z tabletkami zawodowa ;) rutinoscorbin i wapno możesz też łykać na przeziębienie:tak: i Agnieszka ma rację trzeba pilnować żeby herbatki nie były z liści malin bo mogą powodować skurcze mnie też przestrzegała położna
Mynia kiedyś pierścionki do gum do żucia dodawali ;) może jeszcze takie dostaniesz żeby ponosić w ramach treningu :-D
Czarnooka ja mam dzisiaj na obiad rybkę no i przez agacyndę z FRYTKAMI:-D
Sailor piękna temp czyżby ,,sukienka prawdę Ci powie..''?;-)
A ja wczoraj byłam na tej zaległej wizycie na nfz i zrobił szybciutkie USG tak żeby tylko spojrzeć czy wszystko ok oczywiście dzidzia jak żółwik schowała głowę pod spojeniem tak że nie mógł jej w całości złapać na USG i za nic nie chciała nam się pokazać raz tylko główkę wychyliła także nawet nie zmierzył CRL ale za to mogłam podziwiać piękne wierzgające nóżki i maleńkie stópki no i lekarz mnie zamurował twierdząc że on widzi siusiaka....dobrze nie było widać ale mówi że coś tam ewidentnie ,,świeci'':-D ale narazie jakoś nie dowierzam poczekam czy potwierdzi na następnej wizycie bo już się tak na dziewczynkę nastawiłam że jakoś nie chce do mnie dotrzeć że lekarz chłopca obstawia:rofl2:

Ostatnia edycja:
Jestem:)

Myniu dobre z ta baba w poczekalni:-D usmiałam sie!

Jiilka ja robie zupe mleczna z dyni i jest pyyyyyyyyyyyycha!

asita w ciazy tez sa wahania nastroju:-p

A ja nie wiem co mam dzis na obiad:zawstydzona/y: co tam mama wymysliła...

Widze sporo tu nas z czerwca jest:) hehe

Zaraz Olka kłade spac i biore sie do roboty:sorry2:

ehhh troche poprasowałam i już mnie plecy bolą chyba zacznę prasować na siedząco albo na kolanach na podłodze

Pianko ale mi zrobiłaś ochotę na rybę z frytkami mmm chyba na kolację zrobię

a ja znowu głodna jestem

Wiecie co dziewczyny ja już bym chciała święta

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry