reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
pianka moj nick to nawet nie wiem skad sie wziął... hmmm :-D Obecxnie jestem na uroplie wych wiec w szpitalu juz nie pracuje od stycznia 2010 :-D i wcale mi sie nie chce tam wracac...:no: A ty na l4 jestes? Czy pracujesz?

Kurna żygac mi sie właśnie chce... i spac...

Cześć dziewczyny:) Można do Was dołączyć? Podczytuję Was od dłuższego czasu i z każdych dwóch kreseczek cieszę się jakby to moje były:) Isis gratuluję:) Dzisiaj specjalnie z rana weszłam zobaczyć jak tam wynik:|)

Nie odzywałam się wcześniej, bo i staraczką nie byłam. Ale wczoraj podjęliśmy z mężem decyzję, że w najbliższym czasie rozpoczynamy staranka o rodzeństwo dla naszego synusia:) To jest moja kochana Myszatka Mikołajek IMG_1928.jpg. Malutki jest jeszcze, ale chcemy małą różnicę między dzieciaczkami:)

A co do badań to Sailor wie wszystko :)

Sailorku! Pomocy ! Doradź, co robić?! Czy wszystkie hormonki w jednym czasie można badać? Bo mnie tak ginka powiedziała, że w 2-3 dniu cyklu.... A Mynia "naskarżyła", że wiesz wszystko! :)
Mynia, teraz mi przypomniałaś, jaki to był szał z tą grypą ptasią...
Asita, nie martw się, i nie chodź na msze dla dzieci! Przyjdzie i czas na Ciebie ! Nic nie bój!
Paulinko88, witaj serdecznie !

Rany, tak sobie na Was patrzę, większość z Was już ma dzieciątko lub jest w ciąży, a ja nawet nie wiem, czy mogę w ogóle mieć dzieci! (tak mnie naszło)

Wiecie dziewczyny, że w Lidlu są już czekoladowe mikołaje?!?! :szok::szok::szok:WTF?!że się tak wyrażę!! Toż to szok!:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry