agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
Aaa kochana bo statystycznie starająca sie para zachodzi w ciąże właśnie w czwartym cyklu i jak tak patrze na Twój wykres to chyba mają rację 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja jeszcze nie chcę świątSpodziewam się jeszcze wielu pięknych chwil przed świętami i nie chciałabym ich przegapić
A święta nawet jeszcze nie wiem czy spędzę je z S czy oddzielnie...
no właśnie właśnie, popieram ale ja już nie mam siły mówic Asitce tego. Każdy jej post zawiera słowa, że na pewno nie jest w ciąży... ja wiem, że to tak, żeby się nie rozczarować... a rozczarowanie jest tym większe im częściej komuś powtarzamy "na pewno jesteś w ciąży" Dziewczyny może my jednak się za bardzo nakręcamy na wzajem co? Ja to nawet jak widzę to nakręcanie to mam ochotę schować mój wykres w przyszłym cyklu? Wysoka temperatura często świadczy o dzidzi ale równie dobrze może przyjść @ i nie wiem czy to tak dobrze wmawiać komuś od razu ciążę...To czemu nastawiasz się ze @ przyjdzie,trzeba mysleć pozytywnie kochana wtedy sie udaje
kiedyś czytałam fajną książkę potęga podświadomości bardzo dobra i dająca do myślenia książka
i płeć córci też obstawiał w tym samym tygodniu i się nie pomylił ;-)tyle że oczywiście u siebie w gabinecie prywatnym miał dużo lepszy sprzęt
także udało mi się teraz bo z córą jeździć to już miałabym problem ale gdyby tak się nie złożyło na moją korzyść to pewnie chodziłabym dalej do niego prywatnie