reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Różyczko ja też Bliźniak:-D
Sailorku u Ciebie tempka piękna więc pewnie za wcześnie jeszcze, cieszy mnie Twoje podejście do sprawy:tak: Kciuki nadal zaciskam:-)
Sihaya no my tu od tego jesteśmy przecież:tak: od wspólnego nakręcania się i kibicowania:-D

Margotko, ale się uśmiałam:) Wyobraziłam sobie jak chomikujesz wszelkie tabletki, kompresy i inne akcesoria...i już Ci z szuflady biurka zaczynają wypadać, a Ty się uśmiechasz do częstujących, że niby nic nie widzieli! hihi - ale mam wyobraźnie, co ? :laugh2:
Czuję się nieźle, czekam na @ by móc się pójść zbadać hormonowo. Także już się nie mogę doczekać, bo już chcę o sobie wszystko wiedzieć, by nic mnie nie zaskoczyło. Jedynie co, to boję się, że 2 lub 3 dzień cyklu mi wypadnie w niedzielę lub że pomylę z mocnym plamieniem.... Ehhh nie ma to jak martwienie się na zapas.
jakby mój małżek powiedzieć mógł na samopoczucie chorobowe - pij ciepłe herbatki. Polecam malinową osłodzoną miodem! Dobrego dnia

Super, chyba i ja zrobię taki dżemik! :) Myślałam co prawda o zrobieniu najpierw zupy z dyni, ale muszę znaleźć jakiś sprawdzony przepis. Może któraś z Was robi pycha zupine dyninę?!

Oł noł, 2 posty pod sobą..... za szybko myślę!

Jilka no tak by to mogło wyglądać :) Sama się z tego śmieję:-D, za rady dziękuję serdecznie :) Dziś zrobię sobie mleko z miodem na rozgrzanie, wczoraj piłam tylko herbatkę z cytrynką - zrobiłam sobie w termosie al wypiłam tylko jeden kubek bo mi niedobrze od niej było.
Trzymam kciuki za Twoje badanka :) A co dokładnie będziesz badała kochana?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry