reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Znowu dziś nas mało... a czemu to tak?
Mi wreszcie udało się zamówić narożnik. Dziś kupuje sukienkę na to okropne wesele... i robię sobie hennę na brwi i rzęsy. Ciekawe jak tam S się uwinął z pierdzionkiem :)

Myniu a jaki ten narożnik?????

Ja mam troszkę pracy i jeszcze na kontrole do placówki muszę iść buuu a tak mi się nie chce.. a później jeszcze protokół do napisania z tej kontroli...buuuu :angry:

Ot taki o:) Zwykły chciałam a ten był tani. Więc zadzwoniłam do faceta czy by mi nie mógł go bez tych wstawek zrobić i powiedział,że żaden problem. A taki niemalże identyczny ale bez tych wstawek 1300 zł + dostawa, czyli w sumie 300 zł drożej by mi wyszło:) Najgorzej tylko, że czekanie do 21 dni roboczych... no ale oni przeważnie tak mówią a przysyłają wcześniej

Jakoś się dziwnie czuję, cały czas ta głowa mnie tak dziwnie boli i zawroty mam (ale bardzo delikatne)

Asitko ja taka rozkojarzona, że dopiero zobaczyłam, że to Ty pytałaś o narożnik nie Sailor :) przepraszam :)
Czarnooczko już kilka razy mierzyłam w pracy jak mnie bolała głowa i za każdym razem wychodziło mi jakieś 110 na 70 albo na 80. Więc ciśnienie w porządku. Ale ten ból jakiś taki jak kacowy, tylko, że nic nie piłam :) Oby mnie grypsko nie brało...
Czarnooczko a Ty zaczęłaś brać ta luteinę? a jak Twoje zawroty? Wybierasz się do lekarza? Zrób chociaz zwykła morfologię na początek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry