reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dzwoniłam do ginka w sprawie luteiny powiedział bym narazie nie brała. a @ dostane jutro jak nic bo dzisiaj mnie juz brzuch nawalal chyba ze dzisiaj dostane ;) w sumie to @ moze juz przyjsc szybciej zaczne nowy cykl ;)
zawrotów juz nie mam . ale mam nowe objawy przed @ nudności ;);) juz 3 cykl z rzedu.

reklama
CZESC

pamietacie mnie jeszcze???? :] mało mnie ale nie dziwcie się bo ja dużo pracuję (własny biznes zobowiązuje)

widzę że niektóre z Was zaczeły nowy cykl... szkoda :( przykro mi ale życzę Wam aby ten był szczęśliwszy dla Was.
Ja niestety niedługo już was opuszczę tz waszą listę bo pewnie kibicować bede nadal;)

Sailor pisałam do ciebie na enpr.

Melduję się poweekendowo:)
Wieczorem postaram się Was nadrobić...
a póki co Myniu zapomniałam szydełka!!:( no i kurcze nasze lekcje chyba musimy przesunąć:/
Asieńko witam, bo nie miałyśmy okazji wcześniej się poznać:)\

Widzę, że ostatnio coś nam zawroty głowy dają się we znaki; mnie znów dopadły w piątek w pracy tak, że leżałam a moimi dzieciaczkami zajęły się koleżanki... to już 3 raz tak miałam w ciągu ostatnich dwóch tygodni... jakieś jesienne przesilenie czy co...?:|

Julka gratulacje!!:) właśnie zobaczyłam naszą listę:)
kurcze ale nas już mało zostało po tej "czarnej stronie mocy";) ....oby tylko chwilowo!! kochane do dzieła!!

Hej, mnie nie było w firmie, właśnie wróciłam od klienta więc się melduję.
U nas halny więc mało co mi głowy po drodze nie urwało, ciekawa jestem czy mam jeszcze wszystko na balkonie??bo nie zdziwię się jak odleciało.
No i mam nadzieję, że nikt grillem w głowę nie dostał...

Ostatnia edycja:
Hej dziewuszki :-)

Myniu superaśny ten Twój narożnik ;-)

Kinga wytłumacz nam proszę o co chodzi???

A co się dzieje z Margotką ??? Nie odzywała się ostatnio ...

Ja dziś mam ciężki dzień, nic mi się nie chce, mam napady głodu - masakra :baffled:

Wysyłam Wam dziewczynki mnóstwo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Isis kochana to taki dzień mi też sie nic nie chce najchętniej bym cały czas spała i tez właśnie się obudziłam zaraz idę pod prysznic jem kolacje , małą tata ogarnie a ja ide spać :-)

Właśnie gdzie Margotka ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry