Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to ja sie też sobą pochwalę i moim narzeczonym i naszymi pupilkami![]()
no więc ja z Kimi i Robert z Amisiem
Zobacz załącznik 442954Zobacz załącznik 442955
a co do mojego koloru włosów to ja mieszam brąz z kasztanem .. ;p
ślicznie :-)nie i po 5 dniach też nie dlatego odpuściłam al mnie tknęło żeby zrobić przed wizytą i już o takim czasie były dwie krechyCzarni a ten w dniu @ wyszed Ci pozytywny czy nie ???Matko jak ja chce byc w ciazy
Grzaneczka no no ,to nastepna ciemnowlosa laseczka dolaczyla do naszego grona :-)
ale fajne psiakiale tak mało pokazałaś siebie
już twojego nierzeczonego bardziej widać
![]()
andzia nie kombinuj przyjmuj sam folik i czekaj co lekarz Ci powie i co przepisze ta mikstura raczej nie zaszkodzi najwyżej zwymiotujesz

nie i po 5 dniach też nie dlatego odpuściłam al mnie tknęło żeby zrobić przed wizytą i już o takim czasie były dwie krechy![]()
nie wiesz może gdybym zrobiła po kilku dniach znowu to może by juz pokazało a ja po prostu to zostawiłam i zwaliłam brak @ na to ze strasznie schudłam a jak wiemy mogą być takie zaburzenia no i tak wyszłoTo teraz sie juz zaczynam nakrecac ze i u mnie tak bedzie :-):-) ale to strasznie pozno Ci wyszedl test ...a lekarz nie byl zdziwiony ze dopiero po takim czasie wyszedl pozytywny ?
w ciąże zajść nie może
a tu bach