matyjasowa
Fanka BB :)
ja zawsze mojego wysylam ... i ost mi powiedzial ze aptekarki dziwnie na niego patrza ... "żigolak" ehheheheheheh
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie było mnie tylko przez dobę, patrzę i własnym oczom nie wierzę 
przedział wiekowy 2-3 latka, mój młodszy synuś jest w 3 latkach, najpocieszniejsza grupa
drugi synek jest w 5 latkach Ci z kolei wcielone czarty i rozrabiaki 

. Od poniedziałku do piątku pracuję w Sądzie w III Karnym ;-). 
, na to ja jak to k.... możliwe!!!! (oczywiście ten przerywnik k...rwa w myślach sobie powiedziałam) Gin powiedział, że jest tak jak myślał, cykl jest rozchwiany i zanim dojrzeje endometrium do tego, żeby zarodek się zagnieździł, to owulacja nastąpi i dlatego poroniłam pewnie tamtą ciąże, bo endometrium było ferelne, zarodek sie zagnieździł, ale kiepsko przez to rowijał. Mówił, ze wszystko ze mną ok -jajniki mają dużą rezerwe pęcherzykową itp. Tylko trzeba pomóc cyklowi, żeby każda jego faza trwała tyle ile powinnam. Cykle 34 dni takie jakie mam to zdecydowanie za długo poza tym. Raz jest owulacja tak jak powinna, raz pod koniec, raz zaraz po @! Ja pierr.. masakra... No nic powiedział, że mamy dzisiaj próbować-szanse marne ale jakieś tam są. Nie próbowaliśmy, wcześniej zaraz po okresie, bo specjalnie męża wysłałam znowu w delegacje żeby nie jechał jak owulka przyjdzie, a tu zonk.
No nic spróbujemy dziisja z mężem na chłopaka (ponoć po woulce jak już jajo się uwolni, to jak wtedy dojdzie do zapłodnienia, to będzie chłopak, jak prze uwolnieniem plemniki przeczekajaą na komórkę jajową to