reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

SAILOR bardzo ładne masz nastawienie:) i piękny wpis przy liscie @. oby się udało
AGNIESZKA oj Ty słodka nasza mamusiu:) ważne, że Antoś zdrowy. sama dieta nie wsytarczy tylko musisz miec insuline??
ASITA przykro mi, że ta małpa robi Cię na szaro:(
GRZANKA oj dzielna kobita jesteś. tak trzymaj:* a powiedz mi skoro masz juz takie bóle regularne to kiedy masz jechac do szpitala?? skąd masz wiedziec czy to juz czy znów te przepowiadajace?? eh...co Ci na to powiedzieli??

Własnie jestem na etapie walki z bólami ;| jak bylam pierwszy raz na ip 11.12 bylam pewna ze sie zazelo teraz boli strasznie brzuch jak w 1 dniu @:( skurcze sa ale ani wody ani plamienia ani nie wiem czy ten czop odchodzi czy nie... czytam w necie i niby to nie na porod ponoc przed porodem organizm chce sie opustoszyc wiec sa ruszne sposoby mozna sie domyslic ja jak narazie chyba zadnych z nich nie mam jedyne co to mi brzusio opadl mala zuje ja doslownie miedzy koscmi w dole czasami jak lupnie to za glowe sie chwytam... w szpitalu mi powiedzieli ze tak moze byc nawet do porodu ale jesli mial by sie rozpoczac porod to napewno nie omine tego jak juz przechodze przepowiadajace... czy sie sprawdzi zobaczymy ...

reklama
Zafasolkowane!!!!!!!
Andzia 19........................@19.02.2012--------------II
Matyjasowa.....................@21.02.2012--------------II
Nenete............................@23.02.2012--------------II
rozab..............................@25.02.2012--------------II
Crazy Girl........................@ 01.03.2012-------------II
Wesoła kobietka..............@04.03.2012--------------II
pati_pati.........................@09.03.2012--------------II
Groszek .........................@ 16.03.2012(2)----------II
Moni-ka..........................@16.03.2012 (4)----------II
czarni.............................@22.04.2012 (19)---------II
goko...............................@24.04.2012 (4)-----------II
Grzanka..........................@05.05.2012 (5)-----------II
Ineska7..........................@01-03.05.2012------------II
Kropka............................@19.05.2012 (4)-----------II
lanjaa.............................@15.05.2012 (3)------------II
Puszka............................@06.05.2012(4)------------II
ewitka 27........................@ 16.06.2012 (4)----------II
agaga82..........................@ 20.06.2012 (4)----------II
domikcw...........................t.p. 05.07.2012r. (4)------II
Aniulkas ..........................@
9.06.2012 (1) ----------II
królewnazmarcepana........@23.07.2012(4)-----------II
Pianka..............................@02.08.2012 (1)----------II
Zonqa...............................@03/06.08.2012----------II
Julianka33.........................@03.08.2012 (2)----------II
Agus_86............................@12.08.2012 (5)----------II
Agnieszka116....................@12.08.2012 (9)----------II
Noelle1986 .......................@ 22.08.2012 (9)---------II
ALG..................................@24.08.2012 (4)
----------II
Palma..............................@02.09.2012---------------II
anade..............................@13.09.2012(1)-----------II
Margotka86......................@26.09.2012(15)----------II
Isis
.................................@9.10.2012 (5) -----------II
Line-6..............................@3.10.2012 (6)------------II
julka05091985 .................@15.10.2012(5)------------II
Mgiełka2008.....................@02.11.2012(12)-----------II

Działające w pocie czoła o dzieciątko:

Jillka............................@11.11.2012(3)
Anke24.........................@20.11.2012 (9)
Laluś.............................@27.11.2012
ficaria............................@29.11.2012
Sihaya...........................@12.12.2012 (12)
Basik77..........................@14.12.2012(3)
Asita..............................@19.12.2012 (6)
Agacynda.......................@21.12.2012 (13)
żniczka.......................@09.01.2013
(11)
różyczk@.......................@12.01.2013 (5)
Sailor_Moon...................@16.01.2013 tu będą dwie II podchoinkowe
biggrin.gif

Zawieszone staraczki do odwołania:
Frutty
kejtis
Madley
malgosia089
Galadriela
die_Perle
Czarnooka

Hej babeczki!
Ja umieram... choroba mnie dorwała:( nie mam siły przy kompie siedziec:( takze przepraszam Was bardzo:(

Dziewczyny nie mam coś weny ostatnio do pisania... Chciałam tylko napisać, że mi strasznie smutno, że do Saliorki przyszło to wredne małpsko! Tak cudownie się zapowiadało... Bzibzioku masz źle wyznaczony skok. Powinien być moim zdaniem dzień wcześniej, wtedy cykl będzie wyglądał całkiem inaczej :) Zobacz sama :)
Nie mam na nic siły! Całe popołudnie robiłam choinki z pierników... Ruszać się nie mogę :/

Ficario lepiej że dostałam @ teraz skoro nie ma fasoli niż małoby się opóźnić a ja nie biorę w tym miesiącu dupka i bałam się troszkę jak to będzie. ;-) Piszę się na pierniczka :tak:

Dzięki Ficaria, zmieniłam Obserwacja cyklu - enpr.pl
Ja już na dzisiaj odmówiłam współpracy z czym kolwiek, miałam strasznie stresujący dzień, a właściwie to tydzień, jakby tak o tym pomyśleć to nawet cały miesiąc stresujący...ech
@ zbliża się ogromniastymi krokami, jestem tak podirytowana, że mojemu mężowi dostaje się od powrotu z pracy. Żeby nie wylewać na nim złości moich hormonów zaszyłam się w łóżku pod kołderką. Nawet na naleśniki dzisiaj krzyczałam smażąc je, bo mi się ciasto zpieniło i w naleśnikach robiły się dziurki...wrrr
No normalnie wiatr w oczy, a mi się wyć chciało, to zdecydowanie oznacza, że @ czai się za rogiem, tylko czemu tak szybko??

I jeszcze Wam opowiem, czym mnie mąż zirytował...nie dość, że ja muszę o wszystkim w domu myśleć, nawet o kupowaniu żarówek, to jeszcze nie mogę się doprosić, żeby je wymienił i w ogóle to czemu ja muszę o coś takiego prosić?? Przecież to powinno być oczywiste, że wymiana żarówek w miejscu do którego ja nie sięgam powinna należeć do niego, to czemu ja muszę o tym trzy razy dziennie gadać??Już nie wspomnę, że przez miesiąc prosiłam, żeby kupił jakieś nowe ledowe żarówki, bo normalne halogeny się cały czas przepalają. To i tak skończyło się na tym, że ja je kupiłam i jeszcze muszę prosić o założenie.

Normalnie słów mi brak. Pewnie gdyby nie moje dzisiejsze napięcie przedmiesiączkowe, to nawet bym na to nie zwróciła uwagi, bo w końcu już się przyzwyczaiłam, ale dzisiaj normalnie wszystko mnie wnerwia.

Sihaya GDZIE JESTEŚ??????

Mynia pewnie na zebraniu...

Grzanka, trzymaj się tam jakoś, twarda jesteś dasz radę!!!

Ficario ale mi narobiłaś ochoty na te choinki piernikowe, a ja dzisiaj znalazłam przepis, który zamierzam wypróbować na święta. Torcik piernikowo-serowy - Przepis

Bo co roku u mnie w domu rodzinnym na święta jest keks, sernik i orzechowiec więc dla odmiany planuję coś nowego!

Jak zwykle, ja jestem i nikogo innego:(

Asita, mam jeszcze przemyślenia co do Ciebie, że jak do jutra się nie rozkręci to powinnaś zrobić test.

Ostatnia edycja:
Salorku skoro tak mówisz :) Trzymam za ten cykl.
Ja od tego cyku zaczęłam też brać dupka i jak na razie plamień nie widać... :D Z tego cyklu raczej nic nie będzie (jeśli w ogóle miałaby coś być), bo strasznie wcześnie skok i można powiedzieć, że praktycznie nie zdążyliśmy :p Nie wybrałam się do endokrynologa jak miałam w planach, bo dopadł mnie jakiś leń :/
Bzibzioku jakiego tortasa zapodałaś :p Normalnie niebo w gębie :D Trzymam kciuki, żeby ta wredota nie przylazła, a humory to może jednak z innego hormonalnego powodu! :D
Dziewczyny jak robicie karpia? Bo u nas w domu nigdy się nie jadało, u teściów tym bardziej (tu mógłby być kotlet codziennie :/), a mąż sobie wymyślił, że chce karpia spróbować i ja nie mam pojęcia jak zrobić...

witam się z rana po okropnej nocy.
brzuch mnie tak bolał jak na @ ale 100 razy gorzej, twardy jak kamień i to falami przychdziło:( na szczeście nospa pomogła. jestem wykończona. mała szaleje i namietnie od kilku dni kopie mi w jedno miejsce, że już mnie to boli:(
milego weekendu:*

Miłej soboty dziewczyny :)
domik a kiedy Ty masz wizytę? ja na Twoim miejscu poszłabym skontrolować te bóle bo coś za często się pojawiają zwłaszcza jak są silne :tak:i powiedzcie mi kto wymyślił że ciąża to stan błogosławiony...??;-)mi też już biodra zaczynają dawać się we znaki :baffled:

reklama
Cześć Kochane,
ja od wczoraj od 15 walczę z bólami :( całą noc strtasznie bolała prawa strona biodro pachwiny i tak do teraz...
zadzwoniłam do mojej Cioci bo jest położną ale niestety 80km stąd i tylko telefonicznie mogłam sie jej poradzić bo do mojego lekarza prowadzacego to tylko jak na wizyte kontrolną... :|
Ciocia powiedziala ze powinnam jechac na IP bo moze po prostu jest to poród ale w bardzo powolnym tempie ...
tym bardziej ze aspargin powinien rozluźnić macice a on G daje i cierpię.. tak że ide sie ogarnąć i wio z mężem niech zobaczą co się dzieje ... ja juz dłużej nie wytrzymam .....
Domik trzym się .... nie jestes sama co nocy nie przespała ale kochana leż odpoczywaj, ja szczeze mowiac to gdybym wiedziala ze ostatnie tygodnie beda tak wygladaly to od ok 20tc bym juz ubranka i wszystko szykowala a tak to stoje w miejscu z praniem nic zrobic nie moge... totalna katastrofa.... :(

Pianeczko również się trzymaj ... my kobiety to jednak silna płeć.. ale do pewnego stopnia Kochane życzę wam bezbolesnych nocy i właśnie tego stanu błogosławionego a nie bolącego...
moja małą bym najchętniej wypchla wszelkimi siłami jakie bym znalazła .... ale to moja kruszynka w końcu... tak że wszystko wybaczone...
Uciekam sie ograniać jak wrocimy napisze... chyba ze o cudzie bedzie miejsce i cos zaczną z tym działać....

Do góry