reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Różyczko gratuluję Ci kochana i życzę spokojnych już chyba 8 miesięcy :tak:
Myniu chyba masz rację z tym staraniami :-( Twój Figielek jest niemożliwy, współczuje tego sprzątania :tak:
Mnie znowu bierze grypa tak to jest jak się nie odleży... i znowu mam załamkę, Czarnooka jak ja dobrze Cię rozumiem ja już też nie licze na ten cykl i już chyba na żaden inny :no: mam po prostu dość :-(

Asitko jak Cię coś bierze to idź do lekarza i wyleż grypę, nie ignoruj tego bo podobno grypa w tym roku bardzo wredna. Była już grypa ptasia i świńska, ze względu na wredność bieżący rok oglaszam rokiem grypy figlarnej :)
Jiluś dziś chyba dokończę mój pierwszy żakardowy komplet zimowy to się Wam pochwalę :)

Ostatnia edycja:
o jaaaaaaaaa MYNIA zabiłabym tego kota!!!:-D o takiej porze sobie malunku urzadza. biedna TY:(

a SIHAYA ma na dzis termin @??? moze bedą następne II krechy bo tempke miała ładna. a Gdzie ona jest??

to grypsko ponoc sie wszedzie czai to uwazac tam na siebie. u nas nawet Swińska sie pałeta więc siedze w domciu.

Domiczku ja szczerze mówiąc sama się sobie dziwię, że nawet klapsa mu nie dałam:)
Sihayka Sihayka czekamy :) Och coś czuję że się te moje krechy wreszcie posypią brokatem, karnawałowo :)

Marzen mój kot siedzący w domu, niewychodzący... ale wie, że naborił bo się podlizuje do mnie...
a do listy możesz dopisać się sama, po prostu zacytuj ostatnią listę i dopisz się:) My wpisujemy termin najbliżeszj @ i w nawiasie cykl starań. No chyba, że podasz to ja cię dopiszę, nie myśl, że nie chcę :)

reklama
Mynia !!! to ja już wiem dlaczego w cyklu świątecznym nie wyszło!!!!! Bo ja chciałam z brokatem!!! No wszystko jest jasne!!! to co? w tym cyklu czy następnym? Jak myślisz ? :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry