reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziekuję dziewczynki za wsparcie.:*:* jestescie kochane :*
ale moja nadzieja powoli wygasa . nie czuję pozytywów że się uda. tak to jest jak się co miesiąc widzi I kreskę albo i wogóle nic tylko odrazu @. tej wiary jest coraz mniej.

reklama
Dzieczyny nie piszcie tyle, bo nie nadążam czytać, jak juz dojdę do ostatniego wątku, to zapominam kto, co napisał :-p
Jestem w pracy na popołudniowej zmianie i łączę się jeżeli chodzi o niechęć do wykonywania swoich obowiązków z Asitą.
Czarnooka, Sihaya
myslę,że któraś z Was zaciąży w tym cyklu, w końcu jako, że niedawno dołączyłam do Was, powinnam przyniesć komuś szczęście i trzymam mocno kciukasy za to &&&&&.
rózniczka, mam nadzieję, że dzisiaj masz lepszy humor i nastawienie :tak:
Laluś owocnych staranek i wiecie co, tak czasami sobie myslę, że chyba wywołujemy presję na naszych mężczyznach, szczególnie kiedy wiemy, że są dni płodne :-p
Sailor dobrze, że nie bedzie operacji ale źle, że coś się dzieje z nerkami, dbaj o siebie.
Jillka ja też się cieszę, że nie jestem jedyną Łodzianką w "styczniowych staraniach" :-)

Witam sie!
Dziewczyny zrobiłam dzis test a w zasadzie to dwa i sa dwie krechy!!!!!!!!!!!!!!!! Jak byk!!!!!!!!!!!! Niedowiarek jestem wiec zrobiłam drugi jak na pierwszysm wyszły dwie krechy! Niestety zdjecia nie wkleje bo jestem u mamy do piatku. No to jednak swieta podziałay:D

reklama
Czarnooka jak ja dobrze Cię rozumiem...ahhh
Mynia nie martw się ja na pewno będę z Tobą, patrząc na moje przygody z walką o ciążę to jeszcze to trochę potrwa - w każdym bądź razie będę tu jeszcze na pewno jak dziewczyny już będą dawno tuliły swoje dzieciaczki w ramionach :sorry2:
Marzen humor tak sobie, ale niestety wszystko przez tą ogromną bezsilność- chociaż dziś nawet całkiem nieźle jest, bo podpisałam umowę o pracę no i dostałam 13 :szok:skromną co prawda ale zawsze
Sailor współczuję Ci! Wracaj szybko do zdrowia! No i do Nas! Buziak :*
Jilka niby najgorzej, ale ja już odpuszczałam wiele razy, a i tak dupa z tego była;-) Filmik boski! Dobrze, że łóżeczko wytrzymało:-p hmmm chyba mój M zrobiłby to samo :-D
Domik bo sobie, że tak powiem nie żałowałam alkoholu na weekend jak @ przyszła...no i musiałam odchorować w niedzielę:szok: w każdym bądź razie wrzuciłam sobie na totalny luuuuzzzz i się "zresetowałam". Ja z praniem walczyłam wczoraj, ale jakoś marnie efekty widać...dziś muszę znów coś wrzucić
Gosiak marzę o tym :* Ale ten czas leci! Trzymam kciuki za badania! I koniecznie daj znać jaka płeć!
Noelle kawał baby ;-) przemyśl ten szpital, może jednak powinnaś, skoro tak Cię boli?
Agnieszka daj znać jak tam po wizycie :tak:
Agacynda ratunku które to ma być: http://abc-fohow.com/ czy to http://fohow.pl/ ?

A czy ktoś widział listę?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry