• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Laluś miałam Ci właśnie napisać, bo gdzieś mi to umknęło, że trzymam kciuki za pozytywne staranka!!! &&&&&
U mnie ok :) Dzidzia kopie jak szalona, czujemy się dobrze, jutro stuka nam 20 tydzień. 22 stycznia idziemy na usg 3d i wtedy mam nadzieję poznamy już płeć, a może się zechce ujawnić 17 grudnia na standardowej wizycie u mojego ginka :) Także czekamy :)

reklama
hej kochane...
ja juz po wizycie..wszystko dobrze,wyniki ok,mala wazy680g. dostalam skierowanie na posiew moczu bo moze jest jakies infekcyjne zakazenie ktoeego w ogolnym bad.moczu nie widac...i stad ta nerka tak boooli. generalnie jestem nie do zycia...prawie wcale nie spalam w nocy tak bolalo...nospa nie dziala....zaczynam sie lamac w sprawie szpitala...

sailor wspolczuje bolu nerek,doslownie lacze sie w bolu,:*

Noelle dobrze, że z małą wszystko ok :) Całkiem spora z niej kruszynka :) Co do szpitala to ja bym chyba się wybrała jednak, no-spa Ci nie pomaga a tam pewnie by Ci dali coś p.bólowego specjalnego i bezpiecznego, no i zawsze byłabyś pod kontrolą. Także przemyśl to na poważnie. Ściskam mocno :*

ja juz po bilasie córki, wszystko ok
od razu zaszczepiłam ją przeciwko grypie
poza tym martwiłam się że nie mam mdłości od rana , no to już mam znowu ;-)

Noelle duża dziewczynka super gratuluje

kurcze też myślę o grzance, czy już wypakowana czy jeszcze nie, Czarni już chyba po terminie a też się kula....

robie dziś spagetti , potem Oliwię zawieźć na angielski

cmoki narazie papa

Jillka filmik piękny, podejrzewam, że mój mąż tak samo się będzie zachowywał bo strasznie lubi dzieci :tak:
Noelle kochana idź może lepiej do tego szpitala po co masz niepotrzebnie cierpieć, to dobrze, że z dzidzią wszystko OK :tak:
Sailor kochana to super, że mogłaś porozmawiać z nowym gin. jednak co gin. to inne spojrzenie :tak:
Margotko no to trzymam kciuki żeby dzidzia na tym 3Dpokazała się w całek okresie i to co ma lub nie ma między nóżkami :tak:
Mi jeszcze zostało 43 min pracy a już ledwie mogę siedzieć, chce do domu jestem strasznie zmęczona :-(

hej kobietki :)

Coś mi się wydaje ze nasza Grzaneczka już urodziła i Noelle miała sen proroczy :)

Mgiełko tym że mdłośi już nie ma rano to Ty sie kochana nie martw w końcu to już II trymestr i ciążowe dolegliwości powoli mijają :)

a mnie dzisiaj od rana boli pępek :)
powoli zaczyna go wypychać, na razie zrobił się płaski :-)

Domi wizytę mam jutro

Noelle super ze wszystko ok a mała w sam raz na ten tydzień :)

Ostatnia edycja:
Gosiak z wizytą pewnie będę musiała czekać do piątku bo mój gin przyjmuje w poniedziałki i piątki chyba że uda mi się w czwartek znów w szpitalu go dorwać. wtedy zobaczy czy pęcherzyk pękł czy nie.

reklama
haha ja też mam spaghetti dziś na obiad:-D
NOELLE gratuluje zdrowej córci:) już duzo szcześcia pod serduchem nosisz:)
AGNIESZKA ja też mam jutro wizytę, ale chyba bez usg:(
CZARNOOKA to trzymamy kciuki za pomslne efkty:)
MGIŁKA dobrze, że z córcią ok:)

ja poprasowałam i padam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry