reklama

Staranka od stycznia 2012.

Laluś miałam Ci właśnie napisać, bo gdzieś mi to umknęło, że trzymam kciuki za pozytywne staranka!!! &&&&&
U mnie ok :) Dzidzia kopie jak szalona, czujemy się dobrze, jutro stuka nam 20 tydzień. 22 stycznia idziemy na usg 3d i wtedy mam nadzieję poznamy już płeć, a może się zechce ujawnić 17 grudnia na standardowej wizycie u mojego ginka :) Także czekamy :)

reklama
hej kochane...
ja juz po wizycie..wszystko dobrze,wyniki ok,mala wazy680g. dostalam skierowanie na posiew moczu bo moze jest jakies infekcyjne zakazenie ktoeego w ogolnym bad.moczu nie widac...i stad ta nerka tak boooli. generalnie jestem nie do zycia...prawie wcale nie spalam w nocy tak bolalo...nospa nie dziala....zaczynam sie lamac w sprawie szpitala...

sailor wspolczuje bolu nerek,doslownie lacze sie w bolu,:*

Noelle dobrze, że z małą wszystko ok :) Całkiem spora z niej kruszynka :) Co do szpitala to ja bym chyba się wybrała jednak, no-spa Ci nie pomaga a tam pewnie by Ci dali coś p.bólowego specjalnego i bezpiecznego, no i zawsze byłabyś pod kontrolą. Także przemyśl to na poważnie. Ściskam mocno :*

ja juz po bilasie córki, wszystko ok
od razu zaszczepiłam ją przeciwko grypie
poza tym martwiłam się że nie mam mdłości od rana , no to już mam znowu ;-)

Noelle duża dziewczynka super gratuluje

kurcze też myślę o grzance, czy już wypakowana czy jeszcze nie, Czarni już chyba po terminie a też się kula....

robie dziś spagetti , potem Oliwię zawieźć na angielski

cmoki narazie papa

Jillka filmik piękny, podejrzewam, że mój mąż tak samo się będzie zachowywał bo strasznie lubi dzieci :tak:
Noelle kochana idź może lepiej do tego szpitala po co masz niepotrzebnie cierpieć, to dobrze, że z dzidzią wszystko OK :tak:
Sailor kochana to super, że mogłaś porozmawiać z nowym gin. jednak co gin. to inne spojrzenie :tak:
Margotko no to trzymam kciuki żeby dzidzia na tym 3Dpokazała się w całek okresie i to co ma lub nie ma między nóżkami :tak:
Mi jeszcze zostało 43 min pracy a już ledwie mogę siedzieć, chce do domu jestem strasznie zmęczona :-(

hej kobietki :)

Coś mi się wydaje ze nasza Grzaneczka już urodziła i Noelle miała sen proroczy :)

Mgiełko tym że mdłośi już nie ma rano to Ty sie kochana nie martw w końcu to już II trymestr i ciążowe dolegliwości powoli mijają :)

a mnie dzisiaj od rana boli pępek :)
powoli zaczyna go wypychać, na razie zrobił się płaski :-)

Domi wizytę mam jutro

Noelle super ze wszystko ok a mała w sam raz na ten tydzień :)

Ostatnia edycja:
Gosiak z wizytą pewnie będę musiała czekać do piątku bo mój gin przyjmuje w poniedziałki i piątki chyba że uda mi się w czwartek znów w szpitalu go dorwać. wtedy zobaczy czy pęcherzyk pękł czy nie.

reklama
haha ja też mam spaghetti dziś na obiad:-D
NOELLE gratuluje zdrowej córci:) już duzo szcześcia pod serduchem nosisz:)
AGNIESZKA ja też mam jutro wizytę, ale chyba bez usg:(
CZARNOOKA to trzymamy kciuki za pomslne efkty:)
MGIŁKA dobrze, że z córcią ok:)

ja poprasowałam i padam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry