mgielka2008
Fanka BB :)
witajcie dziewczyny
ja dziś zaczęłam 13 tydzień, uffff jakoś leci przeżyje usg w poniedziałek to już uwierzę , że będzie dobrze, wczoraj przyszły pieluszki które kupiłam, tetrowe białe, tetrowe kolorowe, i flanelowe kolorowe no i jedną już mi Oliwia zabrała ehhh że ona ma dzidzie małą i chodzi z lalą od wczoraj zawiniętą, jak kupie kocyk czy rożek to chyba jej nie pokażę teraz, bo szkoda mi jej ona od razu chce się tym pobawić "troszeczkę" hihi
my dziś jedziemy na bilans , nie było kiedy albo przeziębiona była, albo ja walczyłam o ciążę, albo praca no i dziś już trzeba
miłego dnia wam wszystkim życzę kochane
ja dziś zaczęłam 13 tydzień, uffff jakoś leci przeżyje usg w poniedziałek to już uwierzę , że będzie dobrze, wczoraj przyszły pieluszki które kupiłam, tetrowe białe, tetrowe kolorowe, i flanelowe kolorowe no i jedną już mi Oliwia zabrała ehhh że ona ma dzidzie małą i chodzi z lalą od wczoraj zawiniętą, jak kupie kocyk czy rożek to chyba jej nie pokażę teraz, bo szkoda mi jej ona od razu chce się tym pobawić "troszeczkę" hihi
my dziś jedziemy na bilans , nie było kiedy albo przeziębiona była, albo ja walczyłam o ciążę, albo praca no i dziś już trzeba
miłego dnia wam wszystkim życzę kochane
stwierdzi że jednak nie będą ciąć bo to od nerek bo usg tak sobie wyszło. Pojechałam wkurzona z małżem do innego pobliskiego szpitala i tam zrobili co trzeba. To nie wyrostek on jest ok. Nerki troszkę szwankują. Ja bym nigdy nie uwierzyła że taki ból brzucha może promieniować od nerek ale to niestety prawda. Dostałam leki i siedzę w domku. Jest jeden plus wizyty w tym wrednym szpitalu. Byłam na konsultacji i młodego gin. Jest super. Pogadaliśmy o starankach. Małż przywiózł wykresy na jego prośbę bo go to interesuje i na jego oko to mam zakłócone tempki może przez nerki może przez inne pierdółki. Na jego oko owulacja była ok sylwestrowej nocy...progesteron mam ok a plamienia przed @ taki mój urok. Wydaje mi się że może i miał rację bo taki lepki śluz mam dopiero kilka dni a wcześniej coś co podchodziło pod białko...jak @ przyjdzie na ok 15.01 to znaczy że facet miał rację.

Mój N jest bardzo zadowolony, że tak często jest przytulańsko