Dziewczyny dziękuje Wam z całego serca :*
Ja wiem, że kiedyś przyjdzie czas i na nas, ale strasznie mi przykro gdy po raz kolejny nie wychodzi:-(
Ja naprawdę podchodzę z dużym dystansem, bo po mojej ilości staranek i po wszystkich naszych przejściach niejedna już by ześwirowała
Lekarz mówił tyle co pisałam w poście, więc podpytam się jeszcze raz na najbliższej wizycie, bo coś mi się wydaje, że w tym tkwi teraz największy problem

oby już tylko to zostało do uregulowania, bo mi życia nie starczy
Myniu nie chce właśnie teraz
Sailor głowy zawracać, myślałam, że może któraś z Was ma wiedzę w tym temacie, poczekam do wizyty

A wii fit to takie cudo:
Official Site – Wii Fit Plus Wii Fit Plus na Wii - gram.pl. Wszystko o grze Wii Fit Plus
Skaczę jak durna przed telewizorem, ale super sprawa jest, bo się ruszam, rozciągam, bawię (bo nawet śmieszne gry są) i nawet tego nie czuję

od wigilii praktycznie codziennie i jest rewelacyjnie
Sihaya trzymam kciuki za opcję: ciąża
Marzen mierz temp. codziennie i nanoś na wykres, a My Ci wszystko powiemy, co i jak
Asita mi się już nawet nie chce liczyć który to miesiąc starań, straszne to jest...
Paulinka poczekaj jeszcze 2-3 dni i myślę, że wszystko się wyjaśni, trzymam kciuki żeby to jednak były II kreseczki!
Agnieszko gratuluję studniówki!
Agacyndo ja wczoraj miałam kilka przywitań z porcelaną

wolałabym z Twojego "powodu" ale mimo wszystko współczuję Ci bardzo :* ale przynajmniej wiadomo, że wszystko jest dobrze