reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Noelle leż ładnie na lewym boczku i może niech mąż z mała pogoda, może go posłucha tak jak ostatnio :tak:
Czarnooka kciuki nadal zaciśnięte żeby pęcherzyk ten uparciuch pękł :tak:
Różniczko ja Cię dobrze rozumiem u mnie jest to samo gdzie się nie obrócę znajome w ciąży a ja nadal nic już powoli sił mi brak na jakiekolwiek działania, nawet serduszkować mi się nie chce, no bo ile można się starać, a inne nie chcą a zachodzą w ciąże jakby wiatropylne były, dosłownie w du*e z tym wszystkim, MAM DOŚĆ.... także tulam Cię kochana mocno i modlę się za Ciebie i pozostałe staraczki abyście zaszły jak najszybciej :tak:
ja dzisiaj cały czas mam łzy w oczach.... masakra

Agnieszko gratuluje "studniówki" :-D
u mnie dzisiaj mija 7 miesięcy jak staramy się o dzidziusia... =(

Ostatnia edycja:
Sailorku, trzymaj się. Odzywaj się jak będziesz mogła.
AGnieszko Antek na pewno dożywiony, najważniejsze że mama zdrowa to i on zdrowy.
Noelko kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)I ani mi drgnij z tego lewego boku :)
Paulinko może to implantacyjne plamienie:) A jadłospisy dietowe? jeśli tak to też chcę:)
Asitko czuję to co Ty i co do pracy i co do ciąży... A u nas już 13 miesięcy od kiedy zaczęliśmy się starać... I nie widzę nadziei w tym ani następnym cyklu...
Marzen na razie się nie wczuwaj w tempkę, różne są temp podstawowe, póki co nic nie można powiedzieć.
Domiczku z dietą ciężko... ale na steperze chodzę... nie chce sie za bardzo spinać z ta dietą bo wtedy będę jakiś czas na ostrej diecie (bo umiem :tak:) a potem sie dorwę i taki będzie efekt...
Różniczko co to wii fit? :) A od hormonków Sailor specjalistka :) Napisz jej priva to na pewno jak wróci do siebie Ci odpisze bo tu może jej umknąć :)
Czarnooczko kciuki

A ja mam 10 dc i wysoką temp. za późno zaczełam mierzyć i teraz nie wiem kiedy będę 7 dni po owu

Ostatnia edycja:
Noelle biedactwo :*:* tulę mocno. kurczę a ten rok miał być szczęśliwy dla nas a tu Sailor Noelle biedulki:*:*
rożniczka ja Cię Kochana rozumiem w 100% za nami juz 1,5 roku jak się staramy ciekawe ile mam jeszcze czekać. najgorsze jest to ze czasami myślę sobie ze moze nigdy nie będę w ciąży:(
dlatego teraz by nie myśleć o tym wszystkim cieszę się z wolnego z mężem i zajęłam się czytaniem książek.
a no i od dzisiaj zaczęłam się odchudzać bo za dużo ważę dołączam do Myni :D

rózniczko - nie możesz tak mysleć pesymistycznie!!! Może dziewczyny wina tkwi w tym,że za bardzo chcemy?! Po prostu kochajmy się ze swoimi mężami /partnerami i cieszmy z tej bliskości, a będzie co ma być. Nie mozna tak się nakręcać. Trzeba wierzyć i miec nadzieję. Szkoda,że nie ma sailor ona ma naprawdę zdrowe podejście i dystans :)
czarnooka - trzymam kciuki za Twój pęcherzyk &&&&&&&&
Noelle - wytrwałości &&&&&&
mynia - dziękuję za interpretacje mojego "skapego" wykresu :)

Cześć wszystkim:)
od razu wklejam wykres Obserwacja cyklu - enpr.pl, bo widzę, że tu troszkę nerwów przyspożyłam co poniektórym dziewczynkom;) niemniej nie było to zamierzone - po prostu przed pracą rano nie zdążyłam nawet kompa odpalić. Po pracy też miałam kuchenną rewolucję hehe efekt - obiad plus tarta gruszkowo-imbirowa;) no i dopiero teraz mam chwilkę:)
dodam jeszcze, że wczoraj z tego bólu jajnika poszperałam trochę po necie i jest kilka możliwości:
- torbiel czynnościowa po przerośniętym niepękniętym pęcherzyku
- zapalenie jajnika lub coś w ten deseń
- ciąża
Teraz czekamy, którą z możliwości wylosuję od losu...
ciążę w zasadzie wykluczam bo tempka niby nie spada ale i nie rośnie... piersi bolą potwornie, jajnik nadal kuje:/

o kurcze.. teraz doczytałam, że nasza Sailorek w szpitalu:/ kochana ściskam!! i wracaj do nas szybko:*

Noelle!! co za dzień i Ty po szpitalnej wizycie... eh... oby mała zmieniła sobie upodobania nerkowe;)

Agnieszko gratuluję studniówki;) i nie martw się wizytą, na pewno wszystko będzie dobrze:)

a Agacyndzie gratulujępierwszej porcelanki:D jakby nie było, jest co świętować:)

Rożniczka ja ostatnio badałam progesteron i mam na wynikach normę na drugą fazę cyklu od 1,2-20. z tego co wiem to im więcej tym lepiej. a lekarz nic Ci nie mówił na ten temat??

Czarnooka piękny pęcherzyk to teraz do dzieła!!:)

Dziewczyny dziękuje Wam z całego serca :*
Ja wiem, że kiedyś przyjdzie czas i na nas, ale strasznie mi przykro gdy po raz kolejny nie wychodzi:-(
Ja naprawdę podchodzę z dużym dystansem, bo po mojej ilości staranek i po wszystkich naszych przejściach niejedna już by ześwirowała
Lekarz mówił tyle co pisałam w poście, więc podpytam się jeszcze raz na najbliższej wizycie, bo coś mi się wydaje, że w tym tkwi teraz największy problem ;) oby już tylko to zostało do uregulowania, bo mi życia nie starczy:-p
Myniu nie chce właśnie teraz Sailor głowy zawracać, myślałam, że może któraś z Was ma wiedzę w tym temacie, poczekam do wizyty :tak:
A wii fit to takie cudo: Official Site – Wii Fit Plus Wii Fit Plus na Wii - gram.pl. Wszystko o grze Wii Fit Plus
Skaczę jak durna przed telewizorem, ale super sprawa jest, bo się ruszam, rozciągam, bawię (bo nawet śmieszne gry są) i nawet tego nie czuję :tak: od wigilii praktycznie codziennie i jest rewelacyjnie
Sihaya trzymam kciuki za opcję: ciąża :-D
Marzen mierz temp. codziennie i nanoś na wykres, a My Ci wszystko powiemy, co i jak ;)
Asita mi się już nawet nie chce liczyć który to miesiąc starań, straszne to jest...
Paulinka poczekaj jeszcze 2-3 dni i myślę, że wszystko się wyjaśni, trzymam kciuki żeby to jednak były II kreseczki!
Agnieszko gratuluję studniówki!
Agacyndo ja wczoraj miałam kilka przywitań z porcelaną :evil:wolałabym z Twojego "powodu" ale mimo wszystko współczuję Ci bardzo :* ale przynajmniej wiadomo, że wszystko jest dobrze

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry