reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sailor bidulku! trzymam kciuki żeby już było bezboleśnie! niedobry wyrostek nu nu! :-p
Agnieszka o dzieciaczka się nie martw on już dobrze wie gdzie co znaleźć żeby brzuszek był pełny ;)
Noelle będziemy trzymać kciuki ;)
paulinka z Twoimi nieregularnymi cyklami trudno powiedzieć coś konkretnego :baffled: bo może być to plamienie okołoowulacyjne i to jest normalne, nie ma podstaw do obaw i na to przynajmniej mi wygląda :tak:a może fasola się instaluje jakby owu była jednak trochę wcześniej? ja z córą zauważyłam właśnie plamienie implantacyjne ok 7-9 dni po owu i bardziej był to czerwone nitki niż plamki a teraz z małym nic nie widziałam ;) Jest tez opcja że to cisza przed burzą i @ się rozkręci lada chwila czego Ci serdecznie Nie życzę!

reklama
Sailor trzymaj się kochana :***
Paulinka88 mam nadzieje, że to oznaka ciąży, a nie zbliżającej się @ :tak:
Ja chcę do domu i chcę być w ciąży :-( mam już dosyć pracy jestem zmęczona na maksa, jak mam iść do pracy to jestem ciężko chora, a tu jeszcze tyle pracy że dosłownie wymiotować się chce :baffled:
Agnieszko z Antosiem na pewno wszystko OK :tak: także się nie stresuj niepotrzebnie

Sailor szybkiego powrotu do zdrowia, trzymaj się :*
Agacynda chyba niejedna z nas chciałaby też przytulac się z porcelaną :-p ech zazdroszcze Ci :tak:
Noelle trzymam kciuki &&&&&&&&&

No i nie pamiętam co jeszcze której miałam napisać -wybaczcie :zawstydzona/y:
Wklejam mój pierwszy wykresik Obserwacja cyklu - enpr.pl, może z ta temperatura to taki mój urok??

reklama
SAILOR no nie......jak nie testy Cie oszukują to jeszcze teraz wyrostek:( trzymaj się dzielnie kochana. szybkiego powrotu do zdrowia:*
MYNIA i jak tam dieta??
ASITA nie łam się kochana:* i na Ciebie pora przyjdzie. zobaczysz!
SIHAYA jak tempka??
PAULINKA to udanej przeprowadzki i parapetowki zyczę:)
AGNIESZKA, NOELLE trzymam kciuki za udane wizyty. ja mam 9. musze USG wymusic bo martwie się czy ten mój bąbelek rośnie.
CZARNOOKA trzymam kciuki za wizyte. napisz co Ci powiedzieli.
GRZANECZKA jak tam na porodówce juz jestes??:P
MGIEŁKA jak się czujesz??
AGACYNDA oj... uroki ciązy Cię dopadły. siły zycze:*
KRÓLEWNA jak się czujesz??

przesyłam buziaki dla reszty:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry