reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witam dziewczyny z rana
Ja w pracy i na nic nie mam ochoty nie wiem jak przeżyje te jeszcze 7h i 25min. :no: po prostu nic mi się nie chce nawet myśleć najchętniej położyłabym się w ciepłym łóżku i leżała całymi dniami, chyba delikatna deprecha mnie bierze :-( dzisiaj stwierdziłam, że nie mierze już tempki bo to bez sensu, bo przecież jak bym miała zajść to zajdę czy będę mierzyć tempkę czy też nie

Zapomniałam napisać wczoraj Czarnooka mam nadzieje, że te plamienie to jest owulacyjne i ze Ci się uda w tym cyklu z CLO :tak:
Myniutku dziękuje za modły :**** ja co niedziele modlę się za Was żeby Wam się udało :tak:
Jillka trzymaj się dzielnie mam nadzieje, że chorubsko szybko minie :tak:
Sihaya ciężko i się ostatnimi czasy uśmiechać, bo wszyscy na około zachodzą w ciąże, tylko mi się nie udaje.. maskara jakaś :-(
resztę dziewczyn pozdrawiam :tak:

reklama
Dziewczyny ja na szybko bo ze szpitala. W nocy mnie złapały straszne bóle w brzuchu pojechaliśmy do szpitala. Wyrostek do usunięcia. Zrobili betę wyszłą ujemna i cóż jutro zoperują. Tak,że przenieście mnie kochane do zawieszonych staraczek :-) ehhh to życiee...pokręcone takie. Po południu zrobią mi jeszcze raz betkę dla pewności,że dzidziola nie ma i mam wizyte u mojego gin. :tak:

Sailor kochana trzymaj się , niech oni Ci tą betę jeszcze z dwa razy zrobią bo Ty masz taki piękny wykres typowo fasolkowy.

Eh kobietki jeszcze 2 dni i na wizytę mam nadzieje ze wszystko z małym ok, strasznie się martwię ze może niedożywiony jest przez tą moją diete

a dzisiaj mi sie snila...grzaneczka nasza :) Dokladnie nie pamietam co i jak ale sen z porodowka w tle. hehehe...chyba przedawkowałam BB

Agnieszko maluszek wyciagnie z ciebie co potrzebuje.Na wadze tracic bedziesz ty,a maluszek w najlepsze bedzie obrastal w tluszczyk:-):-)

a ja wizyte mam jutro o 9,prosze o kciuki!!:-):-)

Noelle może miałaś proroczy sen i Grzanecza jest na porodówce :-)

mam nadzieje ze mały bierze ode mnie, niech bierze ile chce byle wszystko było ok
a ja nie dość że cukrzyca to jeszcze ślepa będę chyba muszę się zarejestrować do okulisty

NOelle trzymam kciuki za wizytę ja mam w środę:)

reklama
Witam:)
Ostatnio mam strasznie mało czasu. Remont już praktycznie skończony- w środę się przeprowadzamy, więc na nic nie mam czasu. Sprzątanie i zakupy... Nawet Sailorkowi nie mam kiedy jadłospisów przesłać:( Ale kochana pamiętam- przed przeprowadzką wyślę:) i Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia:)

Poza tym mam mały problem, więc postanowiłam się poradzić ekspertów czyli Was:) Tak więc w tym cyklu miałam pierwszą owu, którą widziałam!! Znaczy po śluzie poznałam:) Klika dni temu. Od tamtej pory (.)(.) bolą czasami to nawet bardzo. W sumie to dobry znak, bo w pierwszej ciąży też mnie bolały od początku. Wczoraj jednak pojawiło się jakieś plamienie. Takie w kolorze różu, może jasnej czerwieni. Myślałam, że to @ przyszła wcześniej- 15.01 ma podobno być:)- ale na pospasce były tylko dwie małe plamki i więcej nic... Przez całą noc i dzisiaj rano cisza, ani kropli. Rozumie któraś o co to wogóle chodzi?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry