Asita
Fanka BB :)
Witam dziewczyny z rana
Ja w pracy i na nic nie mam ochoty nie wiem jak przeżyje te jeszcze 7h i 25min.
po prostu nic mi się nie chce nawet myśleć najchętniej położyłabym się w ciepłym łóżku i leżała całymi dniami, chyba delikatna deprecha mnie bierze :-( dzisiaj stwierdziłam, że nie mierze już tempki bo to bez sensu, bo przecież jak bym miała zajść to zajdę czy będę mierzyć tempkę czy też nie
Zapomniałam napisać wczoraj Czarnooka mam nadzieje, że te plamienie to jest owulacyjne i ze Ci się uda w tym cyklu z CLO
Myniutku dziękuje za modły :**** ja co niedziele modlę się za Was żeby Wam się udało
Jillka trzymaj się dzielnie mam nadzieje, że chorubsko szybko minie
Sihaya ciężko i się ostatnimi czasy uśmiechać, bo wszyscy na około zachodzą w ciąże, tylko mi się nie udaje.. maskara jakaś :-(
resztę dziewczyn pozdrawiam
Ja w pracy i na nic nie mam ochoty nie wiem jak przeżyje te jeszcze 7h i 25min.
po prostu nic mi się nie chce nawet myśleć najchętniej położyłabym się w ciepłym łóżku i leżała całymi dniami, chyba delikatna deprecha mnie bierze :-( dzisiaj stwierdziłam, że nie mierze już tempki bo to bez sensu, bo przecież jak bym miała zajść to zajdę czy będę mierzyć tempkę czy też nie Zapomniałam napisać wczoraj Czarnooka mam nadzieje, że te plamienie to jest owulacyjne i ze Ci się uda w tym cyklu z CLO

Myniutku dziękuje za modły :**** ja co niedziele modlę się za Was żeby Wam się udało

Jillka trzymaj się dzielnie mam nadzieje, że chorubsko szybko minie

Sihaya ciężko i się ostatnimi czasy uśmiechać, bo wszyscy na około zachodzą w ciąże, tylko mi się nie udaje.. maskara jakaś :-(
resztę dziewczyn pozdrawiam