Czarni
matka wariatka :D
no pewnie że tak przecież też jesteś starającaCzy pozwolicie że ja również dopisze się do tej listy ??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no pewnie że tak przecież też jesteś starającaCzy pozwolicie że ja również dopisze się do tej listy ??
I co na ten obiad?
chyba bede leniwa dzisiaj, druga kawa zaliczona, lazi za mna wielka ilosc pożywienia albo nie wiem ale wiem ze zjadlabym co idzie i co byloby smaczne....
Kochana opowiedz mi jak to z Tobą było?ja teraz staram się jeść więcej zup jarzynowych![]()
Kobietki a czy są jakieś przykazania czego nie wolno jeść w ciąży? Słyszałam o serze wędzonym, a co jeszcze? Ryby wędzone też odpadają?
Kochana opowiedz mi jak to z Tobą było?
spóźniała Ci sie @ czy nie ... ?
Ja sie tak dzisiaj zastanawiam, bo mam 28cyle wiec na dzis bylby termin, czekam zobaczymy co bedzie, moj ta bardzo by chcial fasolki.... bardzo...Ale kiedy ?bo teraz to robiłam test już przed terminem @, coś mnie podkusiło, ale szok był. Na wczoraj był termin @, cykle zwykle 30 dniowe +/- 1 dzień, więc cykle mam regularne, nawet jak mam przeziębienie, biorę jakieś leki, antybiotyki, jedynie zmiana klimatu na mnie działa. Jeżeli by mi się @ dłużej spóźniała to u mnie podejrzane ;p