reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
dziewczyny jestem padnięta, nic nierobieniem...... w ogóle ostatnio jakaś kopnięta chodzę i ciągle zmęczona

Marzen kochana temp pięknie wysoko, a taki spadek to nie spadek :) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

marzen32 taki spadek to nie spadek! Ładnie się utrzymuje, więc proszę tu nie narzekać... :P Trzymamy kciuki :)
Smutno mi, że pod moją nieobecność nie udało się Asicie i Czarnookiej... taką miałam nadzieję... No, ale nie ma co się załamywać trzeba próbować nadal wierzę mocno, że się uda :) Wiecie kiedyś umówiłam się do jednego lekarza na USG (jedyne USG ginekologiczne, któe znalazłam z dnia na dzien i to jeszcze w sobotę) i tamten pan doktor powiedział mi, że 80% przypadków bezpłodności wśród par leży w głowie, że za bardzo się chce, że za bardzo się myśli, że za bardzo napina, za bardzo rozczarowuje i wreszcie za bardzo nakręca... Wiem, że to łatwo się mówi, ale wierzę, że w wielu przypadkach tak jest (dopóki sama nie zaczęłam myśleć o staraniach miałam okres jak w zegarku, a potem to szkoda gadać :/)
Aha, no i właśnie wróciłam od ginekologa, bo zaniepokoiło mnie kolejne krwawienie, jak poprzednie skończyło mi się 4 dni temu i co? Torbiel krwotoczna i to już 3,5 cm! Masakra!

Dzięki Wam dziewczyny, jeszcze 3 dni niepewności ;) Zastanawiam się nad zrobieniem jutro testu - co Wy na to?
ficaria, musi być duzo prawdy w tym, co mówisz, bo jeżeli wszystko jest ok ze starającymi się, to dlaczego się nie udaje. Torbiel krwotoczna - wyobrażam to sobie jako balon nasączony krwią z którego cieknie ...z czego powstają te wszystkie torbiele?
aga połóż się i odpoczywaj :*

Galicjusz, witaj:) Przyłącz się do nas, wesprzemy, pomożemy, jak trzeba popłaczemy z Toba :)
Ficarko kochana jak fajnie, że jesteś :) Współczuje tej torbieli. Jakieś leki dostałaś, czy jak to się leczy?
Czarnooczko mój S też załamany za każdym razem jak @ przychodzi i mnie chyba właśnie to najbardziej dobija...
Marzen w enpr wejdź w Moje cykle i tam na górze masz link do miniaturki na forum. Wklej go w sygnaturce (w ustawieniach)

FICIARA biedaku:( dostałaś cos na to??

jutro już piątek:szok: tak mi czas na tym nic nierobieniu za******!!! robot kuchenny mi się zepsul:wściekła/y: a taką ochote miałam na rumiane, chrupiące placki zemniaczane z kleksem kwaśnej śmietany!!!!!!!!! i do tego zimne mleko:rofl2: jesooooo co za pech!!!

coś w tym odpuszczeniu jest... ja pamiętam, ze jak tylko igraszki się zaczeły to zamiast czerpac przyjemnosc to ja myślałam, czy się uda teraz itd.:baffled: potrafi to zabic wszystko. i temu tu dużo dziewczyn alkohol poleca:-D a potem bierz mnie jak chcesz:-D

marzen może robić jutro, ale ja poczekałabym do 12 dpo. Jest duże prawdopodobieństwo, że jutro jeszcze nie wyjdzie test, więc po co się rozczarować i wprowadzać niepewność?
A torbiel krwotoczna robi się, gdy pęcherzyk Graffa nie pęknie... No, dziad jeden! :P

reklama
Hejos laseczki :)

Ficiarko, jak fajnie Cię widzieć :) Witaj w gronie torbielkowych dam :) I ja ją mam :)
Marzen, żeby wkleić wykresik, musisz na npr poczukać zakładki moje cykle i jest tam link, który powinnaś wkleić w ustawieniach bb w sygnaturkę i ta dammmmm! Gotowe ! I mam nadzieję, że to jednorazowy dołek przez @ ! :)
Myniu, dziękuję za odwiedziny na wykresiku :) Pojawiło się plamienie, więc jestem na dobrej drodze! Huraaaa!

Zgago wstrętna - trzymaj się z daleka od naszych dziewczyn!

ja już do pracy chodzę i nie mam jak pisać, w ogóle to jakoś życia nie mogę sobie zorganizować, bo się na L4 rozleniwiłam. Nie polecam!
Dziś ostatni dupelek, więc liczę na rychłe nadejście @ :) Jakie to życie przewrotne...wy jej nie chcecie, a ja czekam i czekam...

Wszystkie Was mocno pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry