reklama

Staranka od stycznia 2012.

Noelle gratuluje 7 miesiąca :tak:
Dziewczyna na moim blogu napisała mi sposób na robienie dzidziusia nie myśląc o tym, a więc mąż musi mnie "brać" jak śpię :-D ale będzie fajnie :-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej kochane:*
o matko @ dopiero 2 dzien a ja juz mam dosc. wczoraj to jakiegos malego krwotoku dostalam bo myslalam ze nigdy nie wyjde z wc tak ze mnie sie lalo :( ciagle na tabletkach przeciwbolowych masakra jakas.

melduje, że żyje.

tak mnie pali zgagulec!!!!!!!!!! o jeeeeeeeee....pokarało mnie zjedzeniem herbatników z mlekiem:wściekła/y: do kogo się mogę wprosic na obiad?? tak mi się nie chce dooopy z łoża ruszyc, a to co ugotowałam rodzince na obiad, jakos mi nie lezy:no:

Czarnooka mnie tak zalewało w poniedziałek i tez miałam straszny ból brzucha nie do wytrzymania, ale tak mam zawsze w 1 lub 2 dniu @, tulę :*
Agnieszko mi też się nic nie chce, ale ja nie mam nic na swoją obronę, bo nie jestem w ciąży :-(
Domikcw możesz przyjechać do mnie na obiad mąż zrobił leczo, a babcia serwuje nam dzisiaj tradycyjnie jak co czwartek piersi z kuraka zrobione w bułce tartej tak jak schabowe z ziemniakami i surówką :tak:

ja się żegnam postaram wieczorkiem zajrzeć do Was :***

Ostatnia edycja:
jestem juz w domku ja dzisiaj mam rece pelne roboty ehh nic mi sie nie chce masakra :D
wstawie rosol wyskocze do sklepu po zakupy bo zaplanowalam dla meza na slodko zrobic jego ulubiony wafel :D
czeka mnie pranie jeszcze ;) musze posprzatac w klatkach u zwierzatek.

Oooooo matko ale mnie deprecha dopadła, nawet mi sie gadac nie chce :(
Czarnooka jest w aptece ziołowy lek hemorigen, przeciwkrwotoczny, ja go stosuje i pomaga :)
różniczko przepraszam za moje głupie pytanie, nie wiedziałam, że odpuściłas ten cykl :sorry:
Noelle kobieto zlituj Ty się, nie remont tylko fotel z podnózkiem i gazetka ;)
Asitko smacznego :)
domik wcinaj marchew.....albo spróbuj trochę sodki z wodą :-)

A tak na marginesie, to wszystko jest do dupy, te starania, to bzykanie na zawołanie ...i co z tego jak i tak większości z nas nie udaje się!! I chrzanic mnie, bo ja juz jestem matką ale kuźwa te dziewczyny co staraja się o pierwszego dzidziusia...:(

marzen kochana nie wazne ile mamy dzieci wazne jest ze nam nie wychodzi :(
ja nie mam dzidziusia i szczerze powiedziawszy watpie czy kiedykolwiek bede miala. jak moj maz dowiedzial sie ze znow dostalam@ to tez sie troszke podlamal i chodzil smutny bo gdzies w sercu tez mial nadzieje ze sie udalo. i tak jest co miesiac. w tym miesiacu powiedzialam ze odpuszczamy calkowicie starania niby mialam plan walentynkowy ale poszedl w odstawke stwierdzilam ze mam dosc jak to pieknie powiedzialas seksu na zawolanie....
zycie jest popieprzone szare i do dupy . zaczynam chyba do tego podchodzic zupelnie inaczej czas sobie odpuscic !!!!!
hmmm moze przydalby mi sie jakis remont w domu by miec zajecie hmm.
zapisalam sie na kurs potrzebny mi do przychodni bedzie trwal ponad 6 miesiecy jak sie zajme nim to troszke zapommne od marca sie zacznie :D

lece na zakupy bo rosol na samej wodzie sie nie ugotuje :D

marzen a jak twoj wykres?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry