agnieszkak2
Fanka BB :)
ja sie nie znałam na tym wszystkim nawet po ciazy bo zaszłam od razu i nie było po co dopiero teraz jak sie staram
ale moze nie potrzebnie bedziesz robic te badania moze nie trzeba bedzie wiec narazie mysl pozytywnie;-) i fajnie razem bedziemy w tym miesiacu obchodzic urodziny
ja o lekach i badaniach najpierw z netu sie dowiedzialam bo zmiesiaca na miesiac najpierw szukałam w doktor google a potem do swojego a temperatury nie mierze bo czasem wstaje o roznych porach a zreszta czasem mały sie budzi wczesniej jest juz kumaty i nie chce aby zobaczyl niechcacy hehe
ja o lekach i badaniach najpierw z netu sie dowiedzialam bo zmiesiaca na miesiac najpierw szukałam w doktor google a potem do swojego a temperatury nie mierze bo czasem wstaje o roznych porach a zreszta czasem mały sie budzi wczesniej jest juz kumaty i nie chce aby zobaczyl niechcacy hehe
faktycznie rok po roku
Dzisiaj miałam sajgon na seminarium (tzn na uczelni) i między czytaniem podręcznika, czytałam forum
brzuch zaczyna boleć... 11 dc do gina mam iść. Pewnie zobrazować co z owulacją i wyznaczyć dzień brania luteiny w celu dobrego zagnieżdżenia się zarodka. A u was kiedy? Zaczyna albo zaczął się teraz komuś @?