reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
ja jestem:)

witam się z bólem nogi prawej. wczoraj była lewa. tak bardzo mnie boli w łydce:(
kuleje i wleke tą nogę za sobą. a tak to ok. nie kłoje mnie już jak wczoraj. brzuch pobolewa, no ale do tego się przyzwyczaiłam. mala sie okrutnie wypina i chyba na kibelku bede siedzec bo ciągle siku sie mi chce...

SAILOR przykro mi, że tempka spadła:( ale plan starankowy na przyszły cykl masz super:) przynajmniej wolnego nie musisz brac.
ASITA Buziolek dla Chanelki:* dzielna psina z niej:) Ty też się w następnym cyklu do ginka wybierasz??
BZIBZIOK oooo Ty to zawsze kusisz czymś dobrym:) przy Twoich pysznosciach to wygladałabym jak dwie orki:-D
MARZEN tule na podły nastrój:* niech wiosna przyjdzie i słonko!!! będzie od razu lepiej.
CZARNOOKA o której masz wizytę?? ciekawe co tam sie u Ciebie dzieje? też myślę, że to plamienie okołoowulacyjne;-)

witajcie ja nie mam na nic czasu
Oliwia chora ma antybiotyk, w weekend mialam szkole
brak czasu na cokolwiek i jakos strach mnie oblecial bo zadnych objawów ciązowych nie mam i dziecko jakos sie nie rusza, no sama nie wiem co mam o tym mysleć,

domik na wizyte mam wpaść około 17 . ale niewiem czy zdąże bo muszę zostać dłużej w pracy.:( dam wam znać tym bardziej że zaczynam znów krwawić.

reklama
Domikcw tak wybieram się w następnym cyklu do gin. bo w tym bym poszła ale niestety Chanelka pochłonęła moje oszczędności a w sumie jej leczenie :-(
Czarnooka trzymam kciuki żeby wszystko było OK :tak:
Marzen i już po pracy szczęściaro jedna ;-) mi została jeszcze 1h i 30 min :-(
Mgiełko na pewno z dzidzią wszystko OK tylko proszę mi się tu znowu nie nakręcać niepotrzebnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry