reklama

Staranka od stycznia 2012.

pati pati wielkie gratki ehhehehee
syneczki jestem podczytuje tyle ze zmeczenie nie daje o sobie zapomniec..... skrobie tez cos na listopadowkach eheh
zaraz mam wizyte u gina i sie stresuje ... ale pewnie zadnych badan mi nie zleci .... bo mialam robione w szpitalu....
od kiedy wystawiaj zaswiadczenia o ciazy do pracy ??????wie ktoras??
czarni jak u ciebie z tym @ ????

reklama
pati pati wielkie gratki ehhehehee
syneczki jestem podczytuje tyle ze zmeczenie nie daje o sobie zapomniec..... skrobie tez cos na listopadowkach eheh
zaraz mam wizyte u gina i sie stresuje ... ale pewnie zadnych badan mi nie zleci .... bo mialam robione w szpitalu....
od kiedy wystawiaj zaswiadczenia o ciazy do pracy ??????wie ktoras??
czarni jak u ciebie z tym @ ????
hej :) pojawiłą sie małpa zgodnie z wyliczeniami..... :wściekła/y: ale bardziej to mogę nazwać plamienie bo jest tak skąpe że masakra... nie wiem co teraz sie dzieje.... pozostało znowu czekać i znowu próbować...

Wierzę w ten magiczny grudzień tak chciałam w grudniu wiec może i się uda :tak: jestem dobrej myśli

No bladzioszka ale jak zobaczylam testa Pati to juz sama nie wiem czy mi sie udalo :-( pewnie w piatek sie wszystko wyjasni :zawstydzona/y:

och... każdy wychodzi inaczej zależne komu jaki idzie do góry przyrost. jeszcze nic straconego

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczynki.

Pati ogromne gratulacje!!

Ja ogólnie nie wymiotuję,w ciąży również mnie to ominęło,ciąża przebiegła bezproblemowo,a i poród poszedł dosyć sprawnie,bo od momentu przyjazdu do szpitala,do urodzenia Oliwki minęło 3,5 godziny.

Ja w tym cyklu biorę clo,i przyznaję,że zdarzyło mi się wypić ze 3 lampki wina.

Zmartwilam się dzisiaj bo tempeatura nie wzrosła odpowiednio tak jakby nie było owulacji:( od kilku lat nie miałam takiej sytuacji...strasznie dziwne ze akurat teraz kiedy zaczęliśmy się starać :/ nie rozumiem co jest :/

U mnie w tym cyklu,też jakoś powoli rośnie temperatura,a chyba jesteśmy w tym samym dc,bo u mnie też @ ma być 16 marca

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry