reklama

Staranka od stycznia 2012.

Laluś ja tez tam widzę druga krechę więc trzymam kciuki nadal :tak:
Czarnooka za Twój wynik bety oczywiście też kochana :tak:
Wiem dziewczynki, że wybieracie te najbardziej praktyczne ja po prostu wyraziłam swoja opinie i tyle nie chce nikogo namawiać do zmiany wybranego wózka :-p
Różniczko u mnie tak sobie, brakuje mi Chanelki i to bardzo :-( dlatego wolę myśleć, ze jest ona na wakacjach i niedługo wróci niż to że jej już nie ma :-(
no i znowu nie pamiętam co miałam jeszcze napisać :no:

reklama
Paulinko juz decyzje zapadly odnosnie wozka i lozeczka :)) do wro moze sie wybiore po jakies gadzety:) wozek z UK a lozeczko albo to z allegro albo z Ikei.

2660 g. Ogólnie liczyli, że może 3 kg osiągnie- tak wychodziło na usg, ale jak go wyciągnęli to pierwsze co usłyszałam to- "Boże ale malutki". Nie powiem przeraziłam się, Ale całkowicie zdrowy się urodził:) 10/10 dostał. Potem tak jadł- średnio co 1-1,5 h i lekarz kazał mu kaszę dawać... A miał niecałe 2,5 miesiąca. Teraz waży jakieś 9,5 może 10 kg, a ciuszki nosi w rozmiarze 80-86:) Gaduła jest niesamowita. Ciągle tylko mama, tata, baba, dziadzia, czasmi Ania i Ewa(Ewa,Eja i Eba zamiennie), a jak chce spać to mówi kojo,kojo,kojo i wszyscy wiedzą:) Świetny teraz jest:) A Ty też już niedługo Nataszkę będziesz tulić. A potem zanim się nie obejrzysz to Ci napyskuje:)

paulinko no ja licze ,ze mała przekroczy ten magiczny pród 2,5kg.No nic,czekam na wizyte 5 marca i wtedy juz wstepnie bedziemy wiedziec na czym stoimy:-)

Asita :*

Lalus powtorz test,widac wyraznie na zdjeciu przerobionym przez sailor ,ze jest druga kreseczka.Dobrze byłoby jakby Ci sie udało dostac bardziej czuły! A tempeaturki nie mierzylas rano?

czarnooka kciuki trzymam ciagle za bete!!!

Dziewczyny Kochane ale mnie nakręcacie!!!!! Nie dobre Wy!!!!!!:-p Boje się, że nie wyjdzie teścior...kupię dziś ten Pepino. Tylko mnie zastanawia jedno, że testy są o tej samej czułości i na jednym coś jest a na drugim nie... Brzuch boli, czuje jakbym miała zaraz dostać @ :-(

Agacyndo a Pink Test to czułość 10? I on jest dobry?

reklama
lalus idz!idz!
co do testów to test testowi nie rowny.Robilam ich pare jednoczesnie i wychodzily i jednokreskowe i dwukreskowe.Mimo,ze czulosc ta sama ale firma inna.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry