Laluś ja widze drugą kreskę, kurcze ale fajnie powtarzaj test ale kup bobo test niebieski ten strumieniowy ;-)
co do wózka mam takie samo zdanie jak Królewna, to że wózek wygląda na super nowoczesny i wypasiony to nie znaczy ze taki jest, wózek się dobiera głównie do tego gdzie będzie używany, ja z Oliwią miałam pięknego x-landera ponad 2500 tysiąca zapłaciłam, gondola malutka ze 4 miesięczna dziecko ledwo sie mieściło, kółko odpadło po paru miesiącach, oczywiscie reklamowalismy, mielismy tez spacerówke chicco też fajnie wygląda... system blokowania kół oj nie dziala juz długo,
wiec teraz jako ze mieszkam na osiedlu wojskowym w samym srodku lasu kupiłam wózek idealny do otoczenia, duze koła, pompowane i największa na rynku gondola bo az 85cm w srodku !!! co było dla mnie ważne bo chce wozić dziecko jak najdłużej...
a ten co pokazała Królewna też był naszym typem, ale mąż uparł się że nie chce tych 14 calowych kół, choć gondola wygląda prawie tak samo tylko jednak jest krótsza od tej w ballerinie więc wygrała ballerina