reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ja tylko weszłam ogłosić, że na teście I krecha, ale temp. nadal wysoko
A miałam taką nadzieję, że jednak się udało, a tu nic z tego :-( Trochę się załamałam...

reklama
Sailor sama nie wiem, tyle razy już to przechodziłam i już chyba nie chcę się starać :-( to była czułość 25...czuję się bezwartościowa...do d...i w ogóle...

Ostatnia edycja:
Różniczko ja już szczerze mówiąc nie wiem czego mam się czepić. Wszystkiego już chyba próbowałam...:-( w tym cyklu walczymy z conceive. Potem zostaje już tylko rozmyślanie nad iui...
Ja chodzę nawet na terapię żeby o tym pogadać żeby to sobie poukładać ale nie wyobrażam sobie,że nie będziemy mieli dzieciątka chociaż jednego. To dla mnie tragedia. :-( terapia nie pomaga puki co.

Ostatnia edycja:
No ja niestety już też chyba wszystko wypróbowałam...(no może oprócz ziółek,ale przy clo nie chcę nawet próbować) u mnie niestety co cykl to do IUI coraz bliżej...a najbardziej boję się, że wydamy kasę a i tak nic z tego nie będzie...

a to bym w ogóle sobie zrobiła ivF ale mnie puki co nie stać. Boję się,że jak w końcu do mnie dotrze,że dzieci nie będzie to się załamię...:no:

Czzemu to takie trudne...byłam na początku starań i wróżki, która powiedziała,że w tym łóżku nie zrobimy bobaska....i chyba miała baba rację...zmykam do sklepu.

Ostatnia edycja:
No mnie niestety też nie stać :-( i niestety pomału się przyzwyczajam do takiej myśli, że nic z tego nie będzie...
ale chcę na razie spróbować z IUI, no bo co mi zależy?
A jak tam się czujesz nie chodząc do pracy? Chyba już lepiej, co?

Różniczko dopóki nie ma @ jest nadzieja, także głowa do góry kochana, a gdzie ten Twój optymizm co???? Nie zapominaj, że w tym roku wszystkim nam uda się zaciążyć bo to rok węża :tak:

za wszystkie chorowitki trzymam kciuki żeby szybko wyzdrowiały :tak:
Sailor powodzenia w tym cyklu :*
i nie pamiętam komu miałam jeszcze co napisać :-D

P26-02-13_09.46.jpg I takie coś mi wyszło. Test kupowałam w aptece Super Pharm. Nazywał się Ups Test Optimal. Mój N nic nie widzi na tym teście i pewnie ma racje, bo na Quick Vue jedna krecha... No nic jak dziś nie przyjdzie @ i jutro się nie pojawi to zrobię jeszcze jeden test...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry