reklama

Staranka od stycznia 2012.

Lalus a jakies czulosci były oba testy? Moze ten pierwszy bardziej czuly?

czarnooka ja tam trzymam kciuki i jestem dobrej myśli!!!&&!!

A ja mam taki katar:dry: sama nie wiem jak ocenic swoj stan zdrowia.

reklama
Laluś Ty nie gadaj tylko wstawiaj to zdjęcie! :) jak wejdziesz na pisanie posta to nasz tam taka ikonkę z drzewkiem, klikasz, ładujesz zdjęcie i gotowe!

Czarnooka piętrze mi tu myśleć pozytywnie! Trzymam kciuki mocno!

Noelle jak się dziś czujesz??

gosiak sama nie wiem:confused2: katar mam straszny,gardło boli.Kaszel przeszedl .Głowa nie boli.Czyli cos za cos:dry: Własnie nie wiem czy jechac do przychodni.Czy to ma sens?? Lekarz pewnie mnie splawi ,ze w ciązy nic mi nie da a ja tam bede kwitla z 2 godziny z jakimis chorymi osobnikami i jeszcze podłapie gorsze świnstwo....Co robic??

Lalus zarzuc tu tym zdjeciem,u nas nie ma za jasnych kresek:-)

Czułość obu testów to 25... aparat w telefonie mam za słaby. I naprawdę ta kreska jest bardzo bardzo bardzo blada...prawie nie widoczna, więc sobie wmawiam... Pewnie tej kreski tam nie ma... idę się położyć... Później napiszę...

Ostatnia edycja:
Czarnooka trzymam kciuki za bete &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Laluś trzymam kciuki żeby @ nie przyszła &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dziewczyny wózki śliczne chociaż ja nie gustuje w takich jak Mgiełka i nie pamiętam która jeszcze taki miała, mi się podobają te bardzie nowoczesne coś takiego jak Gosiak zamówiła :tak:
Czarnooka u mnie bez zmian :-( nadal strasznie tęsknimy za Chanelką i nie ma dnia żebyśmy o niej z mężem nie myśleli i płakali, chociaż czasem wolę myśleć że ona jest na wakacjach i już niedługo się z nią spotkamy

Zobaczcie ile dzisiaj wpisów od rana, jak nigdy - wszystkie mamy podniesiena adrenalinkę z powodu podejrzanych :-)
Noelle, jak kaszel minął, to może po prostu wygrzej się pod pierzynką. Najgorszy jest kaszel dla ciężarnych, bo otrząsa brzuszek, trzymam kciuki żeby Cię choróbsko ominęło :*

Witam dziewczynki :-)

Niestety nie nadrobię Was, poczytałam troszkę ale to i tak kropla w morzu :-)

Noelle zdróweczka Kochana ;-)

Laluś, Czarnooka trzymam mocnooooooooooo kciuki i przesyłam masę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko ;-)

No i stało się.. zamiast do pracy to jestem zarejestrowana do lekarza, bo nic mi to przeziębienie nie przechodzi wręcz jest gorzej. Już mam wszystkie objawy poza gorączką.
A jutro wizyta u gin i już się doczekać nie mogę. Ostatnia przecież miesiąc temu była!! a po wieściach o Migotce..:/ no nie powiem, żebym się nie zaczęła denerwować...
Panno Migotko:* strasznie mi przykro:(
Sailorku trzymamy kciuki za owulkę:) niech sobie ładnie pęcherzyki rosną i pęka ten właściwy:)
Czarnooka kciuki za betę!! no pięknie się zapowiada... oby oby:) &&&&&
Agacynda cudne to łóżeczko:0 a pomysł z szyciem pościelki.. no, że ja na to nie wpadłam!! odczekam do weekendu - bo jedziemy na imieniny mojej mamy i wtedy zaszczepię ją pomysłem szycia:D
Myniuuuu Ty żyjesz:):):)
Mgiełko bardzo się cieszę, że z córunią wszystko dobrze:)
Laluś powtarzaj tesciora koniecznie!! co za emocje!!&&&&&&&&&&
Noelle cóż ja mogę Ci napisać.. łączę się z Tobą w choróbsku;) ja idę do lekarza, bo muszę mieć L4 do pracy;)

Laluś a jak się nazywa ten co ci z krechą wyszedł? trzymam kciuki :-)może kup jeszcze jeden taki sam i zrób?
Ja ogólnie nie polecam testów z allegro ale nie wszystkich.
Te płytkowe całe bialutkie do kitu bo wychodzą bladziochy a ciąży brak, podobnie
Kasetowy test ciązowy, testy ciązowe płytkowe (3003853153) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Podobnie paskowe z niebieską końcówką bez napisów:
Testy ciążowe test ciążowy skuteczne FVAT w 24 (3045203437) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Za to te są ok:
TESTY CIĄŻOWE test ciążowy HCG najczulsze (3050412427) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Lalus: trzymam kciuki zeby jednak wyszły te II :)

Sailor, Mynia: czekam na wasze fasolki :D:D :-D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla was :)

ja jeszcze 2 tygodnie mam wypoczywac a potem moge rodzic :P choć mam cihcą nadzieje wytrzymać te 19 dni załapac sie na macierzynski dłuzszy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry