reklama

Staranka od stycznia 2012.

czarnooka mów mu!!! toz i on sie do tego przyczynil:-):-) albo na urodziny zrób test sikany i mu go w prezencie podaruj:-Dwtedy to juz beda dwie krechy:-D
Ja bym nie wytrzymala i odrazu powiedziala:-)ale ja to z tych niecierpliwych.
Kochana!! Mówilam ci ,ze mama bedziesz!!!Predzej czy pozniej!!Teraz wychodzi na to ze w pazdzierniku/listopadzie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jakos tak chyba

Lalus jutro twoja kolej!!

Ostatnia edycja:
reklama
dobra przekonałyście mnie powiem mu w ten piątek bo następny tydzień też go nie będzie .
Laluś teraz czekam na Twoje wieści pamiętaj nie zawsze wychodzi test z moczu tym bardziej że ja wczoraj robiłam test z moczu i był negatywny ale jak widać beta nie jest jeszcze wysoka nie ma @ jest nadzieja jak to mawiają nasze kochane dziewczynki z forum.

Czarnooka ale sie zapewne ucieszy:-)pamietaj by zdac nam relacje!! Ale sie ciesze!! kochana jak sie czujesz??:-D:-D

Lalus kochana!! Kciuki i &&&!!! No i jutro dwie kreseczki beda!!Musza byc!!!skoro dzisiaj cos juz bylo widac to jutro tym bardziej!!Daj koniecznie znac!!

Ostatnia edycja:
Czarnooka faktycznie te testy maja prawo nie wyjsc, bo wg Twojego suwaczka masz cykle 30 dniowe a teraz masz 35 dc... poczekaj jeszcze dwa dni i sprawdz czy Ci wyjdzie. bedziesz miala na pamiatke :D

Myniutek u mnie w domu tylko moj A wie, ze z forum korzystam :)) podejrzewam, ze bylaby taka reakcja jak u Ciebie heheh

Lalus nie kusza Cie te testy w domu? :))

nie dociera do mnie dziewczyny jeszcze fakt nie zobaczyłam jeszcze II kreseczek hahaha:D:D
moje objawy to : częste siusianie oj bardzo częste :D, bolą piersi i sutki brzuch masakrycznie teraz dopiero odczuwam kłucie jajnika lewego. do tego te wzdęcia .
poprostu nie wierzę.
ale teraz dziewczyny chociaż wiem że jesteśmy płodni ^^^^^^

jestem w stanie znieść wszystko najważniejsze by wszystko przebiegało pomyślnie,
w piątek muszę zrobić Toxo . mam nadzieję że wyjdzie przechorowane tak jak u mojej siostry.
a i obiecałąm sobie że moi rodzice nie dowiedzą się wogóle o ciąży bo po tym co mi życzyli to nie mam ochoty im tego mówić.

mogę wymiotować siusiać pierdzieć i wogóle co jeszcze ciąża przyniesie dla tego stanu warto się poświęcić :D

hehe powiedziałam dla męża że dostałam @ :D w piątek będzie miał zdziwko jak myślicie powinien mi wyjść test z moczu?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry