reklama

Staranka od stycznia 2012.

Noelle ja na razie pije syropek własnej roboty, o tym, o którym piszesz wiem.. kiedyś go miałam, jak było podejrzenie, że mogę być w ciąży.
Dziś jest jakby lepiej, a muszę się przyznać, że nie wzięłam na razie tego antybiotyku no i zobaczę jak będzie w ciągu dnia... no bo jeśli będzie się poprawiać to chyba nie ma większego sensu żebym go brała?? a jak coś to zacznę brać dopiero od wieczora.

reklama
Paulinko Spełnienia marzeń!
Noelle bardzo bym chciała :)) ale coś dziś czuję, że ja jeszcze trochę muszę się postarać-tak jak dziewczyny :-p
Czarnooka na Twoim miejscu też bym rodzicom nie mówiła :)))

Ostatnia edycja:
Czarnooka!!!!! no niechże Cię uściskam mamuśka!! gratuluję i spokojnych, nudnych 9 m-cy życzę!!:-)
Agnieszko daj znać co lekarz powiedział, oby to były ćwiczenia przygotowujące ale jak po nospie puściło to pewnie masz tak jak ja :tak:mi doktorek powiedział że na tym etapie jak najbardziej takie bóle mogą się pojawiać bo macica musi sobie trenować i jak leżenie+magnez+nospa pomagają to jest ok, trzymam kciuki żeby u Ciebie nie było nic poważnego!
Laluś zaciskam kciuki żeby @ się jednak nie pojawiła!
sihaya pochwal się po wizycie, może jakieś zdjątko maleństwa dostaniesz
paulinka 100 lat!!
marzen to widzę że same słodkości w domku masz ;)

Noelle a powolutku, zrobiłam kawkę, ukroiłam ciasto - pod tą wagę Nataszki oczywiście, niech telepatycznie rośnie z nami :-D a ja będę miała mniejsze wyrzuty sumienia :-pale i tak córa mi połowę pochłonęła a teraz położyłam ją na drzemkę i czekam aż zaśnie bo muszę podłogi umyć żeby wyschły zanim perszing wstanie. Dobrze taka mała różnica wieku ale w 8 m-cu ganianie za takim maluchem swoje w kość daje :/ a jeszcze jak na złość w marcu mąż ma służbę za służbą więc znowu większość czasu sama z małą i psem wrrr a suwaczek brnie do przodu bez litości więc trochę stresująco będzie że w razie W chyba z córą PKSem na porodówkę pojadę :-D

Noelle, Beza zadomowiła się a jakże :sorry2: Dzisiaj obudził mnie taki smród, że nie wiedziałam, gdzie jest jego źródło :dry:ale jak ją chciałam w nocy wypuścić na dwór, to zapierała się łapkami,że ona absolutnie nie chce ani siku ani kupy :baffled:
Pianko na początku z tą Bezą miał być żart ale szybko zaczęła sunia reagować na imię więc juz zostało :) A Ty jak się czujesz kochana?
sihaya a jak Twoje samopoczucie u kresu pierwszego trymestru?
paulinko spełnienia marzeń!!!

A w ogóle to śniło mi się że domik urodziła, ciekawe kiedy się rozsypie :-)
marzen dzięki, u nas poza typowo ciążowymi boleściami jest ok ;-)tylko niestety zachcianki mi wróciły i wczoraj o 18 zachciało mi się klusek śląskich tak więc poszłam ziemniaki gotować i o 20 nażarłam się jak prosię kluchów z cebulą :zawstydzona/y:

Noelle a noc nawet w miarę przebyta :D kilka razy w kibelku na sikundkę parę razy zakłuło ale tak to spoko już się przyzwyczaiłam do bólu piersi. lepiej by bolało niż ma przestać boleć .
rożniczko dla rodziców nie ma potrzeby mówić bo oni teraz zafascynowani ciążą mojej siostry i tylko tym żyją a do mnie dzwonią jak coś jest u nich źle do tego jestem im potrzebna:(

dziewczyny pomóżcie bo niewiem co mam zrobić na kolację na piątek zarzućcie mnie przepisami :):)

a tak na marginesie to wczoraj też małego doła złapałam bo zdałam se sprawę że gdyby teściowa żyła to miałaby piękny prezent na 50 urodziny bo dzisiaj kończyłaby 50 lat ;:(:(:( a zawsze pragnęła być babcią i tak nas wspierała jak nikt dotąd a teraz jej nie ma ;(;( pewnie z góry nam zrobiła niespodziankę
[*]

Dziękuję dziewczyny za życzenia:)

Marzen tak czytam Twojego posta i muszę upiec bezy, bo inaczej to chyba umrę.. Albo torcik bezowy:)))) Świetne imię dla pieska:)

A ja noc z przebojami. Mąż został po służbie w pracy, bo mieli imprezkę integracyjną. Wrócił do domu przed 2 w stanie wiadomym. Przy okazji Mikołaja obudził. Pan mąż poszedł spać, a ja do 3 siedziałam z Mikusiem. Potem dopiero zasnęłam, o 6 Mikuś wstał bo w ferworze przytulania Ł. odpiął mu w nocy pamrersa i cały zsikany był. Więc szybkie przebieranie i spaliśmy do 8. A więc jestem mega niewyspana... Dodatkowo odzywa się znowu pamiątka po cc- bół kręgosłupa. Nawet siedzieć nie mogę...

reklama
Czarnooka może pstrągi i białe winko do tego? :)
Paulinko jak juz będziesz miała słodkości to podziel sie proszę, chociaż troszeczkę mniam :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry