reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Czarnooka GRATULUJE!!!!! Oj Ty to potrafisz wzruszyć człowieka do łez :* Bardzo się cieszę razem z Tobą!!! Suuuuper :-):-)
A to niespodzianka, Laluś teraz Twoja i kolej, i różniczki :tak:
Jilka ja muszę z moim K wymysleć odpowiednią pozycję do zafasolkowania, bo on biedny po operacji kolana ani uklęknąć ani zgiąć nogi :-D

Ostatnia edycja:
Witam się z rana
Laluś trzymam kciuki może @ nie przyjdzie :tak:
Marzen i Jillka i nie wiem kto jeszcze zaczyna nowy cykl, także proszę dołączyć bo zaczynamy plan Wielkanocny :-D postaram się wyluzować, ale nie wiem jak to się robi, tzn. nie myśleć obsesyjnie o zajściu w ciąże??? może się uda wyluzować

Czarnooka GRATULACJE!!!!!!!!!
U mnie temp. w dół, ale brzuch jeszcze nie boli na @, w każdym razie nie jestem pewna czy temp. nie jest zaburzona, bo poszłam spać o 19, bo mnie strasznie głowa bolała i się budziłam co 1-2 godziny...

Czarnooka cudowna wiadomość!! bardzo się cieszę:)
A dla męża wymyśl coś fajnego i mu powiedz.. w końcu on też czeka, chce, przezywa stracone cykle... Mój czuł by się pokrzywdzony nie wiedząc tyle czasu; choć ja po tygodniu od testu miałam już takie objawy, że i tak by się sam domyślił hehe..
A teścior powinien spokojnie wyjść:)
Jeszcze raz gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:*

Paulinka wszystkiego najlepszego urodzinowego:)

Laluś &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A mnie dziś coś brzuszek pobolewa od tego kaszlu i dmuchania w chusteczki:( Mam nadzieję, że fasolinka ma się mimo wszystko dobrze. Dziś wizyta o 15ej:)

hej kochane :*
sihayko tak powiem powiem mu w piątek przygotuje kolację przy świecach zrobię teścik wsadzę w kopertę i w trakcie kolacji mu ją wręczę powiem że to prezent dla niego urodzinowy ;) ahh chcę zobaczyć tą jego radość.
choć boję się że cieszę się za szybko.

Czarnooka będzie dobrze:) ja też się bałam, nie wierzyłam, nam staranka zajęły praktycznie równe dwa lata więc doskonale Cię rozumiem:) Dbaj teraz o siebie i fasolę, nie denerwuj się, niech sobie spokojnie kiełkuje i będzie pieknie:)

Czeeeee....
Kondycje mam dzisiaj marną.Grypsko i nieprzespana noc robia swoje:angry:
Czuje sie niby lepiej,ale po praktycznie nie przespanej nocy głowa boli jak po dobrej imprezie.Maz w domu dzisiaj i przez nastepnych pare dni tez:-D Więc zupełnie nic nie mam robic,wręcz narażam sie na opieprz idąc do toalety. Mam leżec i zdrowiec....

Czarnooka jak Ci noc ciężaróweczko minęła?? Dobrze bedzie.Jesli chodzi o obawy to cóz....tak juz zostanie.Tak to juz jest:-D Piatek coraz blizej!! co zaserfujesz na kolacje??

Sihaya jak tam??Lepiej troche?? Ja mam jakis syrop *spam* dla ciązówek. Skład to własciwie same witaminy,czosnek,miód itd ale powiem Ci ,ze gardlo przestało mnie bolec.więc moze to jego zasługa. Kciuki zacisnięte za wizyte!!Oczywiscie czekac bede na wiesci :-D i fotke fasolki:-D chociaz to juz mały ludź bedzie w 12 tygodniu:-D

Agnieszko jak tam?? Mam nadzieje,ze nie rodzisz.Nie mozesz przeciez wyprzedzic Domik.Skurcze minęły??Brzuszek nie twardnieje?? Daj znac.No i tez kciuki za wizyte!!!

lalus kciuki dalej zacisniete!!! Bo wiesz @ nie ma jest nadzieja!!Tak wiec uszy do góry!!&&&&&&!!!

Paulinko 100 lat!!!!!Wszystkiego najlepszego!!!!

marzen jak piesek???zadomowil sie juz??

różniczko kciuki !!! Na pewno zaburzona tempka tak jak piszesz!!

No a nasza Domik dalej w dwupaku,przynajmiej wczoraj wieczorem:dry: Pewnie ma juz dosyc tego szpitala.Chyba w domu lepiej czekac na rozwój wydarzeń

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry