Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Była zrobiłam. Wyniki dziś po 15 do odbioru, ale ja będę w pracy więc jutro rano pojadę i odbiorę. Coś czuje, że będzie negatywna, i dziś dostanę @ :-(
I ja też coś czuję,że zostanę to do u...nej śmierci
Śmiać mi się chce bo chyba owu się zbliża i na testerze na ślinę okres połodny, na teście owu z rossmana pozytyw a na teście owu z allegro negatyw
Sailor nie strasz, bo ja właśnie zamówiłam testy owu na allegro Zresztą ja to chyba owu nie mam wcale... mierzę temperaturę od kilku dni (mam swój pierwszy prymitywny bardzo wykres) i szału to tam nie ma- temp nisko i mało zróżnicowana, a to chyba oznacza, że owu nie było...
Paulinko ja już kiedyś używałam testów owu z allegro i byłam zadowolona. Teraz dostałam od koleżanki na próbę i powiem Ci,że nie fajne są. Ja jestem z tych co im kreska ciemnieje im bliżej owu a na tych mam cały czas to samo. Owu przewiduję na sobotę więc może jutro będzie pozytyw...zobaczymy :-)