reklama

Staranka od stycznia 2012.

Paulinko a gdzie masz ten swój wykresik??
Mierzysz zawsze o tej samej porze itd...?
Poza tym po jednym "nieciekawym" wykresem nie ma się co łamać; fizjologicznie kilka cykli w roku może zdarzyć się bez owu i to nie jest tragedia, więc głowa do góry!!

reklama
Noelle gratuluje 8 miesiaca! :-)

Czarnooka no do piatku to juz bedziesz miec taka kreche, ze maz napewno zemdleje z wrazenia :) a mdlosci hmm kup sobie cukierki mietowe do pracy. Mnie tylko to przy zyciu trzymalo.

Agnieszko z cora napewno bedzie dobrze!!

Sihaya duzy Dzidziol :-) brzuszek cos rosnie?

Lalus trzymam kciuki za wynik betki &&&&&&&&

Dziewczynki do usranej smierci tu bedziecie ale juz zaciazone :-)

Uff to odetchnęłam. Kupiłam te testy z tej firmy, której testy ciążowe polecałaś:)

Shilayko no właśnie mi się zdaje, że owu od porodu Mikołajka nie miałam. Więc to wnet będzie rok...

Byłam w łazience i jeeeeeeeeeest śluz!!!!!!!!!!! Tak dawno go nie widziałam....:szok: Biały jest ściślej mówiąć, więc chyba odpowiedni co do dc:)

Obserwacja cyklu - enpr.pl to mój pierwszy bardzo prowizoryczny:) No i częściowy oczywiście:) Termometr mam zwykły, więc nie mierzę codziennie, bo i tak dokładnie nie będzie. Ale już idzie owulacyjny, więc następny będzie już staranny:)

Ależ się fatalnie czuję, wszystko mnie boli :baffled:
Noelle czas szybko leci, juz niedługi bedziesz przytulała swoją niunię :)
paulinko nie przejmuj sie i nie nakręcaj, mi się wydaje,że ja w ogóle nie mam owulacji (z obserwacji śluzu).
agacynda niedługo zaczynasz 2 trymestr ciąży, tulisz się jeszcze z porcelanką ;-)

Agacynda brzuszek rośnie, już od rana go widać a nie tylko po całym dniu i dopiąć się mogę już tylko w jednych spodniach;) tzn w innych też ale tak ciśnie i gniecie wtedy, że odpinam;)

Paulinko po śluzie i testach owulki tak naprawdę nie ma co oceniać, bo nie masz nigdy 100% pewności. A robiłaś monitoring??
No i tym bardziej nie ma co się sugerować tym wykresem - nie mierzone od początku cyklu, zwykłym termometrem:) Będzie dobrze i owulka się znajdzie, zobaczysz:)
Paulinko, Marzen ja często śluzu nie widziałam, a owulki na monitoringu okazywały się obecne:) a śluz był ale przy szyjce zawsze piękny, płodny jak mówiła gin:)

No właśnie tak myślę, że jeśli w marcu owu nie będzie to w kwietniu wybiorę się na monitoring. Tylko takie średnio regularne mam cykle, więc ciężko będzie wcelować w termin. Chociaż do tej pory nie było problemu z wizytami- nieraz specjalnie dla mnie przychodził do gabinetu albo kazał przyjechać do szpitala i wtedy kilku lekarzy mnie badało czy robiło usg.

reklama
lalus a czujesz sie jakos inaczej niz w innych cyklach?? niz zazwyczaj przed @?? kciuki trzymam za piekna bete!!!&&&!!1

Sihaya mały ludź robi sobie miejsce:-) super ze wizyta udana!!

Paulinko, Marzena ja śluzu miałam mało,w tym szczęsliwym cyklu to tak mało,ze byłam pewna ze bezowulacyjny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry