reklama

Staranka od stycznia 2012.

Marzen, no Czarnooka to wszystkich Nas zaskoczyła :tak::-D Ale nie wiem jak to ze mną będzie... A no pewnie przy dzieciach to trzeba się chwytać wszystkich dostępnych wspomagaczy :-)

Noelle no może może wszystko w rękach Boga.

Mgiełko wózeczek cud-malina!!! :happy: I córcia jaka zadowolona :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Marzen jak leżałam na patologii to tam mierzyli mi temp takim termometrem na podczerwień i zawsze miałam 36,6:)
Noelle z moim wózku jest taki kosz jak u mgiełki, a na to jeszcze taka ala torbę z materiału:) fajne to jest:)
Mgiełko śliczny wózek:)

Paulinka ja mierze w pochwie :-D
Laluś kciuki zaciśnięte, będzie dobrze :tak:
Mgiełko wózek śliczny i mała jaka uśmiechnięta, pewnie nie może się doczekać kiedy dzidzie będzie wozić :-D
Agnieszko u mnie za oknem tez słoneczko świeci, a śniegu już prawie nie ma :-)
Sailor to ja razem z Wami do tej u**anej śmierci będę :tak:

Jutro mam pierwsza wizytę u nowego gin,. jestem ciekawa czy będą pęcherzyki, czy juz po ptakach :sorry2:

Asitko na pewno wszystko pójdzie dobrze. I czemu mam być po ptakach? Na pewno pęcherzyki są i będą :tak:

Idę do pracy. Miłego Dzionka. Odezwę się wieczorem :happy:

Ostatnia edycja:
Marzen brzuszek już widać;) a co do mierzenia to ja i inne staraczki weteranki,że tak nas nazwę;) za wiarygodną uważamy temp wewnętrzną ciała a nie zewnętrzną, czyli najlepiej, w ustach lub pochwie. Nawet w słynnej u nas broszurce Mynii o npr na to zwracają uwagę. Może warto u Ciebie zmienić jednak technikę?:) Taka spod pachy czy czoła naprawdę jest w tym temacie mało miarodajna.

Paulinka ja cały czas starań mierzyłam w ustach, przy czym dbałam żeby zawsze mniej więcej w to samo miejsce pod językiem wkładać.

Mgiełko super zakup!!

hmm czy to znaczy, że ja tez powinnam zacząć myśleć o jakiejś wyprawce?:|
najpierw i tak przed nami remont... i urządzanie całego mieszkania. Będzie znów co robić - przynajmniej się nie będę nudzić na tym L4;)

Sihaya to wstaw zdjecie jakiegos bebolka ;))

Marzen a to juz nie jest drugi trymestr? :-) mdlosci odpuscily na szczescie :-))

Mgielko ma Twoim zdjeciu wyglada zupelnie inaczej :-) bardzo fajnie. To ja juz tez musze brata molestowac by do szkoly jechal :-)

Marzen To mnie teraz zastrzeliłaś:D nigdy wcześniej o tym nie słyszałam i z tego co kojarzę dziewczyny tak mierzące nic nie pisały nigdy o odejmowaniu... Ja mierzyłam w ustach zawsze. Sprawdzę jeszcze w broszurce Mynii, ale z tego co pamiętam, jak ją czytałam to nic tam takiego nie było napisane.

Agacynda przejściówka do kompa jest gdzieś w pudłach spakowana, dlatego nie mam na razie jak zdjęcia wstawić:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry